Kuaför Ümit Güzellik Salonu Ezber Bozuyor

Kuaför Ümit Güzellik Salonu Ezber Bozuyor

Gemlik’te Ilıca caddesinde hizmet vermeye başlayan Kuaför Ümit, Saç-Sakal tıraşının yanı sıra Saç ve Cilt bakımında da gelişen teknolojiyi takip ederek Gemlik halkına hizmet veriyor.

Kuaför Ümit ,Vapozonlu Buhar Makinesi ve Sakal Yumuşatma Jeliyle en hassas ciltleri bile hiç tahriş etmeden  sakal tıraşı yapabildiklerini iddia etti.

Cilde uygulanan buhar sonrası kendi hazırladığı maskelerle de müşterilerinin cilt temizliğinde oldukça başarılı sonuçlar aldığını söyleyen Kuaför Ümit zaman içerisinde cilt temizliğinde gelişmiş en kapsamlı makineleri de temin edeceğinin müjdesini verdi.

Kuaför Ümit Saç Bakımında ise dünya markası olan Marien ile müşterilerinin saçlarına haftalık bakım yapıyor. Tüm müşterilerinin  saçını TUZSUZ şampuanla yıkayan Kuaför Ümit uyguladığı haftalık bakım ile yüzlerce müşterisinin saçlarında dökülmeyi durdurduğunu ve kafa derisindeki tüy haline gelmiş kılları besleyip canlandırabildiklerini iddia etti. Haftalık bakımı Element  Saç Buhar Makinesi ve 7 farklı saç bakım ürünüyle birlikte sadece 15 TL’ye yaptıklarını söyledi.

Marien Bursa Bayisi olan Hayal Kozmetik aracılığıyla Marien’in Gemlik Şubesini alan Kuaför Ümit bu ürünlerin toptan ve perakende  satışını da yapıyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama ORÇE İNŞAAT tarafından 20.04.2024 tarihinde çukurbahçe mevkiinde meydana gelen istinat duvarı kayması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir