MHP'den Anlatma ve Aydınlatma Programı
MHP'den Anlatma ve Aydınlatma Programı

MHP’den Anlatma ve Aydınlatma Programı

MHP’den Anlatma ve Aydınlatma Programı

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen “İlçe İlçe Aydınlatma” programının Gemlik programı Sosyal Yaşam Merkezinde yapıldı.
MHP Gemlik İlçe başkanlığı tarafından kahvaltılı olarak organize edilen programa MHP Genel Sekteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, MDK Üyesi Muhammet Tekin, Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, dernek ve kooperatif başkanları ile Yöresel derneklerin başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili üye katıldı.
Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Baydar ve yöneticilerinde geniş katılımda bulunduğu programa belediye meclis üyeler ile ilçe yöneticileri de büyük ilgi gösterdiler.
MHP İlçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz yaptığı selamlama konuşmasında “Genel Başkanımız, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirdiğimiz Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantılarımızı bugün Gemlik’te gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple toplantımıza katılan, bizleri bu anlamlı programda yanlız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi..
Merkez Disiplin Kurulu üyesi Muhammet Tekin’in’de konuşmasında; “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantımıza hoşgeldiniz. Türk Devletimi kuran Mustafa Kemal Atatürk, Türk Devletimi üniter bir yapıda kurmuştur. Bölünmez bir ülke oluşturmuştur. Biz de Türk Devletini böyle görüyoruz, böyle düşünüyoruz. Türkiye taklit etmeyecektir diyen bir Türk kimliği ve özgünlük içerisinde olduğumuzu biliyoruz. O yüzden Atatürk değerlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün partisi CHP’nin başkanı ve yöneticileri parti ilkelerine düşmanca bir siyaset yapıyor. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz diyoruz ki. CHP’ye oy veren kardeşlerimiz gelin birlikte olalım. Devletimizi yıktırmayalım, birlikte güzel işler yapalım” ifadelerine yer verdi. Cumhuriyet Halk Partisi’ne Canan Kaftancıoğlu üzerinden yüklenen Tekin, “Sadece Kemal Kılıçdaroğlu’yla kalmıyor mesele. Canan Kaftancığolu’nu Türk siyasi literatüründe hangi kategoride değerlendireceğiz? PKK teröristi Sekine Cansız’a serenatlar dizen, DHKPC militanlarının arkasından ağıt yakan, 1915 olaylarını soykırım olarak gören, ‘Mustafa Kemal derim ama Atatürk demem’ diyen bir Canan Kaftancıoğlu vakası var. Bunların hepsi birbirine baka baka kararmışlar” dedi.
MYK üyesi Fevzi Zırhlıoğlu’nun yaptığı selamlama konuşmasının ardından alkışlar arasında kürsüye çıkan MHP Genel sekreteri ve MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın yaptığı selamlamanın ardından, “Türkiye tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihin hiçbir döneminde olmayan bir dayatmayla karşı karşıya. Dolayısıyla bu süreçte, siyaset kurumunun aktörleri dikkatli konuşmak zorunda. Bugün burada ifade etmek zorunda kalacağımız laflar CHP tabanındaki seçmenlerimize değildir. Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin Türkiye’yi götürmek istedikleri yeri anlatmak nedeniyle sizlerle olacağız. CHP Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini uygulamamaktadır. Yanlış bir yolda ilerliyordur. CHP Türkiye’nin değerlerinden uzaklaşmaktadır”. Ataman, Cumhur İttifakı olarak Parlamentoda sayısal çoğunluğu sağlayıp, Türkiye’yi hak ettiği noktaya taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade ederek, “İnşallah ülkemiz ve milletimiz için bir kader seçimi haline gelmiş olan 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak ülkemizin istiklal ve istikbali üzerinde kurgulanmak istenilen ihanet senaryolarını birlikte boşa çıkaracağız ve geçen seçimlerde olduğu gibi inşallah ilk turda adeta hiçbir tartışmaya mahal bırakmayacak ölçüde ve netlikte hem Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha seçecek hem de Cumhur İttifakı olarak Parlamentoda sayısal çoğunluğu sağlayıp, Türkiye’yi hak ettiği noktaya taşımanın gayretini bir kez daha ortaya koyacağız.” dedi.

(Son Güncelleme: 22 Mayıs 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir