Başkan Sertaslan Halk Büfeleri Ankara’da anlattı
Başkan Sertaslan Halk Büfeleri Ankara’da anlattı

Başkan Sertaslan Halk Büfeleri Ankara’da anlattı

Başkan Sertaslan Halk Büfeleri Ankara’da anlattı

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Başkan Sertaslan, Gemlik Belediyesi’nin Halk Büfe başta olmak üzere sosyal çalışmaları hakkında Kılıçdaroğlu’na ayrıntılı bilgi verdi. Sertaslan’a GEMTAR Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Demiröz ile CHP Bursa milletvekilleri Erkan Aydın ve Yüksel Özkan da eşlik etti.
Gemlik Belediyesi, sosyal destek hizmetlerini insanlık onuruna yakışır ve çağın gereklerine uygun hale getirmek için Halk Market’i hizmete açtıktan sonra Halk Büfe’ler ile kaliteli temel gıda ürünlerini Gemliklilere uygun fiyata ulaştırmaya başlamıştı. Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, peynir, süt, yumurta ekmek gibi ürünlerin piyasa fiyatlarının altında satıldığı Halk Büfe’ler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. “Genel başkanımızın da önemsediği üzere, Gemlik’te hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için önce Halk Market, şimdi ise belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Gemlik Tarım AŞ (GEMTAR) eliyle kaliteli gıdayı uygun fiyatla sunarak, kâr değil hemşerilerimizin mutluluk ve refahını gözetiyoruz” dedi.
Başkan Sertaslan ziyaretle ilgili şöyle konuştu: “Ülkemiz ekonomik olarak çalkantılı bir dönemden geçiyor. Enflasyon, hemşerilerimizin temel gıda maddelerine ulaşmalarını zorlaştırıyor. Biz de Gemlik’te bu sorunu bir nebze olsun hafifletebilmek adına Halk Büfe’leri kurduk. Ziyaretimizde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bu çalışmamız hakkında bilgi verdik. Halk Büfe’leri takdirle karşılayan Genel Başkanımız’ın bizlere, hayvancılıkla geçimini sağlayan hemşerilerimize destek olmak adına bir takım önerileri oldu. İlçemizdeki büyükbaş hayvan envanterini çıkardık. Önümüzdeki dönemde çiftçilerimize de destek çalışmalarımız gerçekleşecek.”
Başkan Sertaslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu’nu Gemlik’e davet ettiğini ifade ederek “Sayın Genel Başkanımızın Nisan ayı programının dolu olduğunu öğrendik. Fakat ilerleyen aylarda kendisi mutlaka Gemlik ve Bursa programı yaparak hemşerilerimizle bir araya gelmeyi planlıyor” şeklinde konuştu.
(Son Güncelleme: 9 Nisan 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir