GTSO Mescid Alanı Gemlik Halkının Olmalı 

GTSO Mescid Alanı Gemlik Halkının Olmalı 

GTSO Mescid Alanı Gemlik Halkının Olmalı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Sahilde yapılması planlanan  mescid ile alakalı olarak yaptığı açıklamada, bu alanın kendilerinin boşalttığı gibi aslına uygun olarak park ve yeşil alan yapılmasını istedi.
Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Kemal Akıt, oda Meclis Başkanı Paşa Ağdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı açıklamada, “bu alanda bulunan Tibel Otel ve Oda binasının Gemlik halkının ihtiyacı olan park bahçe ve yeşil alan için bedelsiz olarak terk edildiğini, bunun yanında kendi imkanlarıyla 2 milyon 500 bin liraya yeni hizmet binası yaptıklarını ifade ederek, şimdi meclis kararı alınarak buraya bir mescid yapılması gündemde. Bizlerde dahil hiç kimse bu memlekette cami yada mescid yapılmasına karşı olamaz. Ancak milyonlarca lira harcanarak 150 metre ileride yeni bir cami yapılmışken, buraya mescid yapmak akıl karı bir tutum değil. Bu alan Gemlik’in en güzel alanı. Buranın bizlere söz verildiği gibi Gemlik halkının park bahçe ve yeşil alan olarak kullanabileceği bir şekilde dizayn edilmesini ve her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan ilçe halkının kullanımına bir an önce sunulmasını istiyoruz” dedi.
Akıt, “Bu tür işler yapılırken mutlak mutabakat önemli, sadece mecliste çoğunluğu elde bulundurmayla alınan kararlar halk nezdinde kabul görmeyebilir, Gemlik halkının bu konudaki fikri önemlidir” şeklinde konuştu.
Akıt’ın açıklamasına, oda yönetim kurulu ve meclis başkanından da destek geldi.

(Son Güncelleme: 16 Kasım 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir