BALIKÇI BARINAĞINDA AŞURE İKRAMI

BALIKÇI BARINAĞINDA AŞURE İKRAMI

Gemlik Balıkçılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muharrem ayı dolayısı ile, Üniversite girişinde vatandaşlara aşure ikram etti. Etkinliğe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı’nın yanı sıra  Gemlik Balıkçılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cafer Çelikbilek, Başkan Yardımcısı Murat Estegil, Kurucu Üyeler Serkan Emre, Aykut Aydın, Ergün Kahraman, Mehmet Köse, Turgut Deş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte söz alan Gemlik Balıkçılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cafer Çelikbilek, “ Muharrem ayı dolayısı ile böyle güzel bir etkinlik düzenleyerek hem vatandaşlarımızın ağızlarını tatlandırmak hemde birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek istedik. Görüldüğü gibi balıkçı barınağımız ve çevresi engelsiz kafenin açılması ile ilçenin en elit mekanlarından biri haline geldi. Balıkçı kardeşlerimiz artık ailecek bu güzel mekanlardan, çocukları ile birlikte park ve oyun alanlarından faydalanabiliyor. Gönül rahatlığı ile zaman geçirebiliyor. Bir çok sahil kasabasında olmayan bu ayrıcalıkları bizlere sunduğu için Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz’a ve ekibine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum”dedi.

Göreve geldiklerinde balıkçı barınağının bakımsızlıktan adeta harabe bir halde olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, yapılan çalışmalar sonunda bölgeye daha modern bir görünüm kazandırdıklarını ifade etti. Üniversite önünde yapılan estetik ve çevreci çalışmalardan, balıkçı barınağındaki vatandaşlarında faydalanabildiğini dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin her mahallesinde ve sokağında olduğu gibi, balıkçılar için de güzel hizmet ve yatırımların aralıksız devam edeceğini müjdeledi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir