GEMLİK BELEDİYESİ MEHMETÇİKLERİ UNUTMADI

Gemlik Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı, ilçede ikamet eden tüm Mehmetçik adaylarına içinde zorunlu ihtiyaç malzemelerinin de bulunduğu asker çantalarını hediye etmeye devam ediyor. Mayıs ayında başlatılan proje kapsamında bugüne kadar askere giden 150 gence üzerinde Gemlik Belediyesinin logosunun da bulunduğu çanta hediye edildiği belirtildi.

Son olarak belediye binasına gelen Mehmetçik adayları Erkan Türk ve Tolga Orakçı’ya, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, makamında bizzat asker çantalarını hediye ederek gençlere hem moral verdi hem de sevindirdi.

Askere sevk evraklarını ibraz eden bütün gençlere hediye çanta verildiği ifade eden Başkan Yılmaz, “ Gemlik Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz. İlçemizde her şeyi düşünüyor vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Askere giden kardeşlerimizi de unutmadık ve onların askerde ihtiyacı olan malzemelerden bir çanta yaparak kendilerine teslim ediyoruz. Allah kazasız belasız görevlerini yapıp dönmeyi nasip etsin. Askere gidecek olan gençlerimize çanta dağıtımımız devam etmektedir” diye konuştu.

Asker çantalarını teslim alan Erkan Türk ve Tolga Orakçı, Başkan Yılmaz ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir