Gemlik Voleybol’a dünya markası sponsor

Gemlik Voleybol’a dünya markası sponsor

Türkiye 2’nci Profesyonel Voleybol Liginde mücadele edecek olan Gemlik Voleybol kulübüne, IAG firması forma sponsoru oldu.

25 yılı aşkın bir süredir dünyanın en ileri teknolojisine sahip zırhlı araç üreticilerinden, bulunduğu yerlerde eğitim ve spora katkısı olan IAG Gemlik Serbest Bölge’de yer alan fabrikası ile birlikte, Gemlik ile ilişkilerini güçlendiren firma, büyük hedefleri olan Gemlik Voleybol’un da destekçisi oldu.

Sponsorluk anlaşması ile alakalı imza programına Gemlik Voleybol Sorumlusu Necdet Yılmaz, Gemlik Basketbol Kulübü Yöneticisi Şahmeran Çelenkoğlu,  Gemlik Veoleybol Takımının kadın ve erkek sporcuları katıldı. . IAG Genel Müdürü Alper Alpay’a 16 numaralı forma da, Gemlik Voleybol Sorumlusu Necdet Yılmaz tarafından armağan edildi. Kendisi de Fenerbahçe spor kulübünün kürek takımı sporcusu olan ve milli formayı giyen  Alper Alpay firma olar her zaman sporun yanında olacaklarını. Desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Dr.AntonSvetoslavov Stefov’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu firma, VIP koruma, ambulans, zırhlı personel taşıyıcı ve para transfer araçları için zırhlama çözümleri sunmanın yanı sıra, ABD, NATO, çeşitli hükümet ve sivil toplum kuruluşları müşteri arasındadır. Dünya çapında ABD, Kanada, Dubai, Türkiye ve ofisleri bulunuyor.

İnternationalArmoredGroup (IAG), yaklaşık 4sene önce Bursa Gemlik Serbest Bölgede faaliyetine geçtikten sonra kısa sürede kapasitesini artırarak Türkiye’de ki özel ve resmi kurumlara zırhlı araçlar yapmaya başladı.

 

(Son Güncelleme: 8 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir