“ ENGÜRÜCÜK KÖYÜ CAMİİ ” ÇEVRE VE MEYDAN DÜZENLEMELERİ  BAŞLADI    

“ ENGÜRÜCÜK KÖYÜ CAMİİ ” ÇEVRE VE MEYDAN DÜZENLEMELERİ  BAŞLADI    

Engürücük Köyü Camii, bahçe ve avlusunu genişletmek ve güzelleştirmek için yoğun mesai harcayan Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Camii’nin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Engürücük Köyü Camii çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a başkan yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli de eşlik etti.

Taş duvar, peyzaj, yol yenileme, taş parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarını kısa süre içinde tamamlayacaklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ Cami cemaati, cenaze namazlarınını kılabilmek için araç yollarını kapatmak mecburiyetine kalıyordu. Yapmakta olduğumuz bahçe genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları sonrasında vatandaşlarımız artık dini vecibelerini gönül rahatlığıyla yerine getirmelerini de sağlamış olacağız” dedi. Göreve geldikleri günden itibaren birçok cami ve dini eğitim kurumlarında büyük katkılar sağladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, yapılan çalışmaların ardından Engürücük Köyü Cami çevresinin daha güzel ve şık bir görünüme kavuşacağını belirtti. Uzak, yakın ayrımı yapmaksızın ilçenin estetik görünümüne büyük önem verdiklerini de sözlerine ekledi.

Çalışmalar hakkında cami cemaatiyle birlikte bir süre sohbet eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunarak gerekli talimatları birim amirlerine iletti.

 

 

(Son Güncelleme: 8 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir