“Bir Tır – “Bin Tır”

Amerika’nın PKK kökenli PYD’ye, “Bin Tır” silah ve mühimmat gönderdiğini basından takip ediyoruz.

Bu Amerika ve işbirlikçileri, Bizim Suriye’deki Türkmenler için, “Bir Tır” yardım ve destek malzemesi göndermemiz sebebiyle, ortalığı ayağa kaldırmıştı. Bizim “Bir Tır” yardım malzemesinin içinde Türkmenlere destek için bir miktar askeri mühimmat olduğunu “Fetö Kumpası” sonucu öğrenmiş olduk.

Bir tır malzeme için koparılan fırtınanın amacı, Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uluslar arası mahkemede yargılamak içindi. Aslında, Suriye savaşında, “Nato” ortaklarının birbirlerinin kuyusunu kazdığını gördük. Artık, “Nato”nun ortaklarını savunmak için değil, itaat etmeyen ortaklarını “yok etmek” için görev yaptığını çok iyi anladık.

Mit tırlarını devletimize ve devleti yçnetenlere bulaştırmaya çalışanl’arın, Amerika’nın “Bir Tırı” için hiç tepki vermediğini görüyoruz. Aslında uluslar arası mahkemelerde yargılanması gerekenler, savaş alanındaki teröristlere, “Bin Tır” silah ve mühimmat, getirenlerdir.

Kuşkusuz bu dünyada, hiç kimsenin yaptığı zulüm karşılıksız kalmaz. Artık Amerika’nın yayılmacı ve kan döken dış politikaları kendi halkı tarafından da eleştirilmektedir. Çin’in de destek vereceği, Rusya, Türkiye ve İran bu hesabı mutlaka soracaktır. Kendi vatandaşına bile, ırkçı muamele yapan bir devlet, uzun dönem lider kalamaz

GÜNÜN SÖZÜ

Mücadele eden, yenilgiye uğrayabilir.

Mücadele etmeyen, zaten yenilmiştir

“Brechi”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir