GÜYAD'dan Taziye Ziyareti

GÜYAD’dan Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde ilçemizde yaşanan menfur olay sonrası CHP ilçe örgütüne taziye ziyaretleri devam ediyor.

Gemlik Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği de; Gemlik Belediyesi CHP Mecli üyesi ve avukat ÖZgür AKSOY’un uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesinin ardından CHP İlçe örgütüne taziye ziyaretinde bulundu.

Dernek başkanı Hasan BAŞARAN ve dernek üyeleri ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette; Hasan BAŞARAN; Özgür AKSOY’un kaybının; hem hukuk camiası, hem Cumhuriyet Halk Partisi hem de Gemlik halkı için büyük bir kayıp olduğunu; Gemlik için gleeceğe dair güzel hayalleri ve planları olan çok kaliteli bir siyasetçiyi kaybettiklerini ifade etti.

Aynı saldırıda şehit olan polis memuru İdris BÜYÜKDÖNMEZ için de çok üzgün olduklarını ifade eden Başaran; Gemlik’in artık bu tür ötü adli, olaylar ülke gündemine gelmemesi gerektiğini belirtti.

CHP adına da taziyeleri kabul eden; İlöe Başkan yardımcısı İhsan ACAR da; toplumun her kesiminden; Özgür AKSOY için taziye mesajalrı aldıklarını, sevilen bir siyasetçiy,i kaybettiklerini ifade etti.

 

 

(Son Güncelleme: 23 Temmuz 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir