Sporun Yeni Yüzü Gemlikte Sahne Alacak
Sporun Yeni Yüzü Gemlikte Sahne Alacak

Sporun Yeni Yüzü Gemlikte Sahne Alacak

Sporun Yeni Yüzü Gemlikte Sahne Alacak

Ekim 2019 tarihinde kurulan Gemlik İstiklal Spor Derneği; her yaşta ve her meslek grubundan insanların yaşamlarını spor ile iç içe getirmeyi planlıyor. Spora ayrılan zamanın sonucunda sağlık ile geri döneceğinin bilinci ile yola çıkan dernek kurucuları (Ender YAYLI, Hasan Tahsin AYDIN, Emin YOLVER, Tayfun ŞAHİN, Ersan ÇETİN,  Hakan FİDAN), gençleri de spor aracılığıyla çevrenin olumsuz etkilerinden korumayı hedefliyor.

Bu sebep ile bu yıl Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2019-2020 Voleybol Sezonu Bölgesel Lig Erkek kategorisinde başvurusu onaylanan Gemlik İstiklal Spor Kulübü 27-28-29 Aralık  tarihleri arasında Gemlik Kapalı Spor Salonunda profesyonel olarak parkeye ayak basmış olacak.

4 takımın mücadele ettiği grupta 1.lik mücadelesi verecek Gemlik ekibinin rakipleri; Bilecik Belediyespor , Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Manisa Turgutlu Belediyespor olmuştur.

Salon sporları ve Gemlik Voleybolu adına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen kulüp, Gemlik teki tüm sporseverleri 27-28-29 Aralık 2019 Tarihlerinde saat 11:00 ve 13:00 te başlayacak maçlar için salona davet edip seyir zevki yüksek müsabakalarda heyecanlarına ortak olunmasını istiyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir