Gemlik’in sorunları TOBB de anlatıldı
Gemlik’in sorunları TOBB de anlatıldı

Gemlik’in sorunları TOBB de anlatıldı

Gemlik’in sorunları TOBB de anlatıldı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Gemlik’in sorunlarını anlattı.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir geçtiğimiz günlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlenen Genel Kurul Komisyon ve Kurullar toplantısına katıldı.

Toplantıda Gemlik’in önemli sorunları dile getirildi. Başkan Ağdemir burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gerek üyelerimizden gelen talepler, gerekse bizlerin tespit ettiği sorunlar ve problemler ilgili kurum ve kuruluşlarla istişare edilerek paylaşılmakta ve çözüm yolları araştırılmaktadır. Bu kapsamda tespit ettiğimiz sorunları TOBB’de dile getirdik.”

Ağdemir toplantı da, Gemlik Zeytininin daha iyi şartlarda üretilmesi, ambalajlanması ve depolanması için modern bir tesise ihtiyaç olduğu, Gemlik Limanlarına ivedilikle tren yolu bağlantılarının yapılması, Gemlik’e açılacak yerli otomobil fabrikasının açılmasından önce olası göçle bağlantılı olabilecek sorunların öncesinde tespiti, alt yapıya dair eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların yapılması, Yeni depolama ve sanayi alanlarının açılmasına yönelik çalışmaların yapılması gibi konuları gündeme getirdi ve çözüm önerilerini ilgililerle paylaştı.

Ankara da yapılan toplantıya tüm Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası Başkanları katıldı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir