Gemlik İskelesinde Kıyıya Ceset Vurdu
Gemlik İskelesinde Kıyıya Ceset Vurdu

Gemlik İskelesinde Kıyıya Ceset Vurdu

Gemlik İskelesinde Kıyıya Ceset Vurdu

Gemlik İskelesinde, iskele ve sahil bölgesinde bulunan vatandaşlar, kıyıya vuran ceset gördü.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 112 ekiplerine haber verilen olay sonrasında İskele bölgesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınırken, sahil güvenlik şubesine haber verildi.

112 ekipleri de olay yerine gelirken, kıyıya vuran cesedin bir kadına ait olduğu belirlendi. Kıyafetleri ile kıyıya vuran cesedin kimliği hakkında araştırma yapılırken, bölgedeki kayıp vakaları da değerlendiriliyor.

 

 

Kıyıya Vuran Ceset Çıkarıldı Kimliği Araştırılıyor

Gemlik İskelesi yanında, kıyıya vuran kadın cesedi, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından çıkarıldı. Orta yaşlı olduğu görülen kadın cesedinin kimliği tespit edilmeye çalışıyor.

Gemlik İskelesinde, iskele ve sahil bölgesinde bulunan vatandaşlar, kıyıya vuran ceset fark etmesi üzerine başlayan çalışmalarda, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede güvenlik önlemleri almıştı. Sahil Güvenlik ekiplerinin gelmesinin ardından kıyının yanında bulunan ceset, aparat yardımı ile çıkarıldı. Ceset Gemlik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Meydana gelen olayla alakalı Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Ekipler mobese kameralarını ve bölgede bulunan kameraları inceliyorlar.

(Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir