Efsane yarışlar tekrar Gemlik’te
Efsane yarışlar tekrar Gemlik’te

Efsane yarışlar tekrar Gemlik’te

Efsane yarışlar tekrar Gemlik’te

Araba sporlarıyla ilgilenenlerin efsane yarış olarak nitelendirdiği Türkiye Tırmanma Şampiyonasının son ayağı olan Şahintepe yarışları 24 – 25 Ağustos’ta Gemlik Şahintepe radar yolunda düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bursa İl Spor Müdürlüğü, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Bursa Otomobil Sporları Kulübü ve Gemlik Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenleneceği yarışlara Türkiye’nin çeşitli illerinden yarış tutkunlarının katılması bekleniyor.

4 ayrı kategoride araçların mücadele edeceği organizasyon saat 13.00-14.30 arasında gerçekleşecek antrenman çıkışları ile başlayacak. 7,30 kilometre uzunluğundaki asfalt zeminli yarış Kumla Jandarma Karakolunun önünden başlayacak. İlk çıkışı 11.00’te ikinci çıkışı 13.00’da ve üçüncü çıkışı da 14.30’da gerçekleştirilecek olan organizasyon saat 16.15 de Kumla İskele Meydanı’nda düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise, Gemlik’in böyle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederken, Gemlik’in spor ve kültür kenti olarak anılması için çalışmaların ve organizasyonların ara vermeden devam edeceğini belirtti.

Bursa Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Mete Pala ise, Şahintepe yarışlarının efsane yarış olarak nitelendirdiklerini ve bu yarışların yıllardan beridir özlemini çektiklerini belirtti. Gemlik Belediyesi’nin katkıları için teşekkür etti.

 

 

 

(Son Güncelleme: 24 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir