Karadenizsiad’tan Vali Canbolat’a Ziyaret

Karadenizsiad’tan Vali Canbolat’a Ziyaret

Karadenizsiad’tan Vali Canbolat’a Ziyaret

Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Başkanı Süleyman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Kalaycı, Hızır Çetinkaya ve Hayri Yüksel, Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret ettiler.

Heykel Valilik binasında gerçekleşen ziyarette KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun, “Bursa ülkemizin dinamosudur. Elbette başarılı birçok hamlenin yanı sıra sanayiden ticarete, tarımdan turizme, eğitimden hizmet sektörüne varıncaya kadar binlerce firmanın var olduğu payitaht kentte durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Karadenizli İşadamları olarak Bursa ve Karadeniz arasında yıllardır Kurulu bulunan kültür köprüsüne ekonomi köprüleri de eklemek niyetindeyiz. İnanıyoruz ki, Bursa Valimiz de bizleri bu yolculukta yalnız bırakmayacak ve her daim destek çıkacaktır” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetlerini ifade eden Bursa Valisi Yakup Canbolat, ” Bursa tarihsel misyonunu başarılı ile yürütmeye devam ediyor. Bu süreçte kentin vizyonuna katkı üreten ve herşeyden önemlisi birlik ve beraberlik için çaba harcayan iş adamlarımızın her zaman yanındayız. Karadeniz halkının Bursa’da birlikteliğe koyduğu katkıyı KARADENİZSİAD daha fazla pekiştirmek için kolları sıvamış. Kendilerine yolculuklarında başarılar dilerim” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir