GEMLİK BASKETBOL EVİNDE MAĞLUP

GEMLİK BASKETBOL EVİNDE MAĞLUP

GEMLİK BASKETBOL EVİNDE MAĞLUP

Gemlik Basketbol, Kapalı Spor Salonu’nda oynadığı Türkiye Basketbol 2. Lig karşılaşmasında Bornova Belediyesine 44 – 55 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk çeyreği, Gemlik Basketbol yakaladığı başarısız isabet oranı sayesinde   10 – 14 geride bitirdi. İkinci çeyrekte ise Gemlik Basketbol kendini toparlamasına ve ikinci çeyrekte rakipten daha fazla sayı atmasına rağmen, ilk çeyrekte yediği fark yüzünden karşılaşmanın ilk yarısını 23 – 26 geride kapadı.

3 çeyrekte ise Gemlik Basketbol’un müdafaada zayıf kalmasını fırsat bilen Bornova Belediyesi, 17 sayı bularak 8 sayıya kadar çıkarttı ve son periyoda 35 – 43 önde girdi. 4 çeyrekte ise Gemlik Basketbol kendini toparlamasına rağmen bulduğu sayılar galibiyete yetmedi ve Kapalı spor salonu’ndaki karşılaşmadan 44 – 53 mağlup oldu.

Gemlik Basketbol 11. Hafta sonunda evinde ilk mağlubiyetini alırken, haftaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’la Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacak

Gemlik Basketbol: Furkan 12, Adnan 12,  Faikcan 5, Canberk 4, Bahadır 3

Bornova Belediye: Mustafa 11, İbrahim 10, Mert 8, Emre 6,  Canberk 5

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ

SEÇMEN ÖDÜNÇ OY VERDİ Seçmen, Kılıçtaroğlu’nun Kutuplaştırıcı ve nefret dolu politikalarından bıkmıştı. Ak partinin de, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir