GEMLİK BASKETBOL EVİNDE MAĞLUP

GEMLİK BASKETBOL EVİNDE MAĞLUP

GEMLİK BASKETBOL EVİNDE MAĞLUP

Gemlik Basketbol, Kapalı Spor Salonu’nda oynadığı Türkiye Basketbol 2. Lig karşılaşmasında Bornova Belediyesine 44 – 55 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk çeyreği, Gemlik Basketbol yakaladığı başarısız isabet oranı sayesinde   10 – 14 geride bitirdi. İkinci çeyrekte ise Gemlik Basketbol kendini toparlamasına ve ikinci çeyrekte rakipten daha fazla sayı atmasına rağmen, ilk çeyrekte yediği fark yüzünden karşılaşmanın ilk yarısını 23 – 26 geride kapadı.

3 çeyrekte ise Gemlik Basketbol’un müdafaada zayıf kalmasını fırsat bilen Bornova Belediyesi, 17 sayı bularak 8 sayıya kadar çıkarttı ve son periyoda 35 – 43 önde girdi. 4 çeyrekte ise Gemlik Basketbol kendini toparlamasına rağmen bulduğu sayılar galibiyete yetmedi ve Kapalı spor salonu’ndaki karşılaşmadan 44 – 53 mağlup oldu.

Gemlik Basketbol 11. Hafta sonunda evinde ilk mağlubiyetini alırken, haftaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’la Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacak

Gemlik Basketbol: Furkan 12, Adnan 12,  Faikcan 5, Canberk 4, Bahadır 3

Bornova Belediye: Mustafa 11, İbrahim 10, Mert 8, Emre 6,  Canberk 5

(Son Güncelleme: 22 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir