Yılmaz'dan Kastamonu Evi Sözü

Yılmaz’dan Kastamonu Evi Sözü

Yılmaz’dan Kastamonu Evi Sözü

Gemlik Belediye başkanı Refik Yılmaz Kastamonulular derneğinin geleneksel kahvaltısında yaptığı konuşmada Gemlik’e Kastamonu kültürünün yaşatılacağı Kastamonu evi sözü verdi.

Kastamonulular derneğinin geleneksel kahvaltısı  Bölge parkında yapıldı. Kahvaltıya Gemlik’te yaşayan dernek üyesi ve diğer davetliler büyük katılım gösterirken,  Gemlik belediye başkanı Refik Yılmaz, Başkan yardımcısı Ahmet Avcı, Bursa Kastamonu Dernekler federasyonu başkanı İsmail Tiftik’te programda yer aldı.

Gemlik Kastamonulular dernek başkanı Cafer Çevik, Anadoluda işgale uğramamış bir vatan toprağı olan Kastamonu’nun  vatan için en fazla şehidi olan iller arasında yer aldığını ifade ederek, 2018 Türk Dünyası Kültür başkenti olan güzel ilimizin kültürünü her platformda yaşatmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz dedi.

Bursa Kastamonu Dernekler federasyonu başkanı İsmail Tiftik’te katılımcılara teşekkür ederek, yapılan çalışmaları anlattı.

Gemlik Belediye başkanı Refik Yılmaz’da Gemlik’te belediyemizin desteği ile Giresunlular Kültür merkezinin yapımına başlandığını, Giritliler Mübadele evi, Erzurum ve Ağrılılar için kültür merkezlerinin girişimlerinin başlatıldığını ifade ederek, bu güzide topluluk için de  Kastamonulu dostlarımıza da bir jestimiz olsun. Kısa sürede proje haline getireceğimiz  Kastamonu Kültür evini de Gemlik’imize kazandıracağız” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir