Saadet Partisi’nde Hamza Aygün Aday Adaylığını Açıkladı

Saadet Partisi’nde Hamza Aygün Aday Adaylığını Açıkladı

Saadet Partisi’nde Hamza Aygün Aday Adaylığını Açıkladı

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatında, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı’na ikinci başvuru Hamza Aygün’den geldi. Tören öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren ilçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız şunları söyledi.

“Yerel seçimler, genel seçimlerin nasıl sonuçlar doğuracağına dair her zaman bir öngörü oluşturmuştur. Amacımız; yeniden şahlanmayı yerelden başlatmaktır ve bu doğrultuda çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir. Saygıdeğer halkımızın bize teveccüh göstermesi sadece ilçemize değil ülkemize de fayda sağlayacaktır.’ Derken, aday adayı Hamza Aygün ise şöyle konuştu.

“İlçemizin hak ettiği değeri yeniden kazanması, daha güzel ve yaşanabilir bir Gemlik olması ancak halka hizmeti Hakka hizmet olarak görenlerin zihniyetiyle gerçekleşebilir. Milli Görüş çizgisinde olan insanlara yetki verildiğinde bu insanların görev yerlerinde kalıcı eserler verdiği aşikardır. Saadet Partisi teşkilatları verilen görevi liyakatli insanlarla işbirliği içerisinde en güzel şekilde gerçekleştirebilecek tek teşkilattır. Dolayısıyla böyle bir teşkilatla Gemlik’in aşılamayacak sorunu olmadığını çarenin Saadet Partisi’nde olduğunu belirtmek istiyorum.’ diyerek sözlerini noktaladı.

1976 doğumlu olan Hamza Aygün evli ve üç çocuk babası. Aygün, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Gemlik Müteahhitler Derneği’nin kurucu başkanı olmakla birlikte ‘Yeni Bir Dünya Sanayici ve İşadamları Derneği’ Bursa Şube başkanlığı görevini de yürüten Aygün, inşaat gıda ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin ortağı olarak ticaret hayatına devam etmekte, parti yönetiminde ‘Mahalli İdareler Başkanlığı’ görevini yürütmektedir.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir