İyi Parti Gemlik’e Kılıç Aday

İyi Parti Gemlik’e Kılıç Aday

Gemlik İyi Parti’de Belediye Başkanlığı için  parti içi muhalefetin aday adayı Lale Kılıç oldu.

Türkiye İYİ olacak, Bursa İYİ olacak sloganı ile yola çıkan İyi Parti’de İl Başkanı Yahya Bahadır’ın da katıldığı tanıtım toplantısında Gemlikli hayırsever Naile Lale Kılıç; İYİ Parti  Gemlik Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yaptı. İyi Parti Bursa İl Başkanlığında yapılan toplantı ile başvurusu alınan ve tanıtımı yapılan Naile Lale Kılıç’a Gemlikli vatandaşlar ile Parti içi muhalefetin çok sayıda isim yer aldı. .

Naile Lale Kılıç; “aday olup seçimlerde Belediye Başkanı olduğunda Gemlik için Gemlik’i vatandaşlarla birlikte yöneteceğim. Eski Gemlik’i özlüyorum. Bunun için iyi bir planlama ile özlenen Gemlik için elimden geleni yapmaya söz veriyorum. Çevre yolu Gemlik esnafını olumsuz etkiledi. Bununla ilgili projeleri de gündeme taşıyacağım” dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yahya Bahadır “24 Haziran seçimlerini başarıyla atlatan İYİ Parti yerel yönetimlerde gördüğümüz teveccüh bizlere gurur verdi. Her ilçede ve Büyükşehir’de birden fazla aday adayımızın olması seçimler için İYİ bir işarettir. Bu ülke için, Bursa için başarılı olmak zorundayız. Çözümsüzlükten bunalan halkımız bu sefer tercihini İYİ Parti’den yana kullanacağına gönülden inanıyorum” dedi.

İyi Parti’de Lale Kılıç’ın yanı sıra Dmet Celayir ve 2014 seçimlerinde MHP’nin adayı olan ve seçim kaybeden Adnan Bıyıklı aday adayı olarak bilinen isimler.

Lale Kılıç, Gemlikli hayırsever merhum Kemal Kılıç’ın eşi ve kendi adlarına ilçede bir okulları bulunuyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir