Yıldız; ‘Çare Var’

Yıldız; ‘Çare Var’

Yıldız; ‘Çare Var’

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde Belediye Başkan Aday Adaylarının yazılı ve görsel basında “Milli Görüş”ten nemalanmaya ve pay çıkarmaya çalışmalarını eleştirdi. Yıldız, yapmış olduğu açıklamada şu sözleri söyledi.

“Bazı belediye başkan aday adayları, yapmış oldukları seçim çalışmalarında merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamızın üzerinden siyaset yapmaktadırlar. Bu kişiler, gerek sosyal medyada gerek yazılı ve görsel basında yapmış oldukları paylaşımlarla kendilerine ‘Milli Görüş’çü havası verme gayreti içerisine girmişlerdir. Söz konusu kişilerin bir kısmı, Milli Görüş partilerinde milletvekilliği yaptığı iddiasını ortaya atmakta, diğer bir kısmı ise merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamızla çekildiği fotoğrafları paylaşmaktadır. Necip milletimiz bilmelidir ki; Saadet Partisi Milli Görüş’ün tek temsilcisidir ve ülkemizi düzlüğe çıkartacak tek partidir.” Şeklinde konuşan başkan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü.

“2019 yerel seçimlerine adım adım yaklaştığımız bu günlerde milletimiz seçime değil dertlerine çare aramaya odaklanmıştır. Fakat iktidar partisi bu seçimlerin yerel seçim olduğunu unutmuş ve her zamanki gibi genel seçim havasına sokmuştur. Yaratıkları suni gündem maddeleriyle milletin aklını dış güçler bahanesiyle karıştırmaya çalışmaktadır. Saadet Partisi olarak bizim için her seçim önemlidir; lakin bu seçim çok daha önemlidir.

Çünkü Gemlik; Milletin partisiyiz diyerek gelenlerin, milletin menfaatinden ziyade kendi menfaatlerinin ve çıkarlarının ön planda olduğu bir zihniyetle yönetilmektedir.

Çünkü Gemlik; Ülke genelinde olduğu gibi yerelde de kutuplaşan bir Gemlik olmuştur.

Çünkü Gemlik; Geçmişte bu ülkede yaşanan hukuksuzlukların adaletsizliklerin hesabını sormak için yola çıkanların, adaletin üzerine beton döktüğü bir Gemlik olmuştur.

Sonuç olarak, milletimiz hem yerelde hem genelde dertlerine çare aramaktadır. Bizde, Saadet Partisi olarak milletimize çare olmaya geliyoruz ve  ‘ÇARE VAR’ diyoruz. Tek dileğimiz, necip milletimiz bizi desteklesin ve bizim yanımızda yürüsün.” Diyerek sözlerini noktaladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir