Umurbey yollarına Gemlik Belediyesi imzası
Umurbey yollarına Gemlik Belediyesi imzası

Umurbey yollarına Gemlik Belediyesi imzası

Umurbey yollarına Gemlik Belediyesi imzası

Gemlik Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor.

Umurbey Mahallesi’nde parke taşı çalışmalarını gerçekleştiren ekipleri daha önce de sathi asfalt ve arazi yollarında çalışmalar yaparak Umurbey’deki bozuk yolların büyük bir kısmını düzelttiler.

Arazi yolları düzenlendi

Gemlik Belediyesi ekipleri, yaklaşan zeytin zamanı öncesi hep iççe ve bostanlık mevkiindeki arazi yollarına düzenleme gerçekleştirirken, çiftçilerin özellikle yağmur sonrası oluşan mağduriyetleri de bu şekilde giderildi.

Sathi asfalt yollar yapıldı

Gemlik Belediyesi ekipleri Umurbey mahallesindeki ulaşım yatırımlarına sathi asfalt kaplama yollarla devam etti. Yeni açılan Ertuğrul Gazi Caddesi’nde asfalt kaplama çalışması gerçekleştiren ekipler caddenin yaklaşık 500 metrelik bölümüne sathi asfalt kaplayarak ulaşıma hazır hale getirdi.

Yılların sorununa parkeli çözüm

Gemlik Belediyesi ekipleri yıllardan beridir ulaşım açısından büyük sorun teşkil eden ve vatandaşlar tarafından çokca şikayet edilen Umurbey Mahallesi’ndeki; Şehit Esat Akbaba Caddesi, Umurbey Caddesi ve Softa taşı ve Maya sokakta yaklaşık 11.700 m2 parke taşı çalışması gerçekleştirirken, bu gerçekleştiren çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Sertaslan, “Ulaşım konusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Umurbey’de yıllardan beridir bu yolların büyük sorun teşkil ettiğini ifade ederken, vatandaşlardan gelen çok sayıda şikayeti değerlendirdiklerini belirtti. Umurbey’in tarihsel ve kültürel önemine de değinen Başkan Sertaslan, “Uzun zamandır vatandaşlarımızın şikayetlerine konu olan bu yollarını tekrar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşımızın ulaşımı bizler için önemli, ulaşım konusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

(Son Güncelleme: 3 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir