Saadet Partisi’nden Çelenkoğlu’na Ziyaret…

Saadet Partisi’nden Çelenkoğlu’na Ziyaret…

Saadet Partisi’nden Çelenkoğlu’na Ziyaret…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Gemlik Devlet Hastanesinin yeni yerine taşınması vesilesi ile Başhekim Şahmeran Çelenkoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul eden Başhekim Çelenkoğlu, partililere hastaneyi gezdirerek, mevcut ve açılması planlanan birimler hakkında bilgi verdi. Eski hastaneye nazaran daha modern bir hastanede hizmet verdiklerini belirten Çelenkoğlu ‘Bu güne kadar hizmet verdiğimiz halkımıza bundan sonra da tüm personelimiz ile can-ı gönülden hizmet vermeye devam edeceğiz.’ diye konuşurken İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise güler yüzle ev sahipliği yapan Başhekim Şahmeran Çelenkoğlu’na teşekkür ederek başladığı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü.

‘İlçemizin nüfus yoğunluğu dikkate alındığında işinizin zor olduğunu fakat bir o kadar da özverili çalıştığınızı görüyor ve takdir ediyoruz. Hastaneler, hastaların gelip şifa bulduğu yerler olması vesilesiyle buralara hastane yerine şifahane demeyi uygun görüyoruz; çünkü bu anlayış bile bizce çok önemli. Bu söylemle hastalarımızı buralarda şifa bulacağına psikolojik açıdan inandırmış ve moral vermiş oluruz.’ şeklinde konuşan Yıldız, Başhekim Şahmeran Çelenkoğlu ve hastane personeline çalışmalarında başarı dileklerini ileterek sözlerini sonlandırdı.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir