Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi
Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

24 Haziran Akşamı Neler Oldu

24 Haziran Akşamı Neler Oldu

24 Haziran akşamı, sandıklardan çıkan oy sayılarını izlerken, birden bire Bülent Tezcan’ın Anadolu Ajansı ve (YSK)yı suçlayan açıklamalarını, duyduk.

Şayet ilk etapta, Muharrem İnce ve (CHP) ye çıkan oylar daha yüksek olsaydı, nasıl bir durumla karşılaşacaktık.

Belki de, sevinç amaçlı ve kaos destekli bir sokak hareketine, tanık olacaktık. Bu sokak hareketi, bir de oylar çalınmaya başlandı, sloganı ile desteklenseydi, kimse sandıktan çıkacak sonuçlara, inanmayacaktı.

Aradaki büyük fark ortaya çıkmadan, Muharrem İnce’de bu plana alet olsaydı belki de, gezi parkı benzeri bir kaos planı ile yeniden tanışacaktık.

Seçimden hemen sonra, Muharrem İnce’nin gazeteci Ayşe Arman’a verdiği ropörtajı okuduktan sonra, bir kaos tezgahının kenarından, nasıl döndüğümüzü, anlıyoruz.

Ayşe Arman’ın sorularını, bakın Muharrem İnce nasıl cevaplıyor. ‘’Bana diyorlar ki, insanları sokağa niçin davet etmedin. Etmem için ortada belgelenmiş bir hırsızlık olması lazım. Var mı, yok. Islak imzalı tutanaklar tutuluyor mu tutuluyor’’

Muharrem İnce Y.S.K ile ilgili iddiaları da, şu şekilde cevaplıyor. ‘’Y.S.K’nın vicdana ve hukuka aykırı bir kararı var mı? Yok. E, niye davet edeceğim sokağa milleti’’ diyor.

Muharrem İnce’nin bu açıklamalarına baktığımız da, MİT tırları dosyasından tutuklu olan Berberoğlu’nun, kendi partisi tarafından, nasıl bir tezgaha kurban edildiğinden, ders çıkardığını, daha iyi anlıyoruz.

(CHP) deki bu gelişmelerin, İyi Parti ve Saadet Partisi tarafından da ilgi ile izlendiğine, inanıyoruz. Gün geçtikçe, (CHP) nin, ‘’Millet İttifakındaki’’ ortaklarından kopacağına ve dışarıdan ortak olan (HDP) ile daha yakın bir işbirliği içine gireceğine, tanık olacağız.

Zaten yerel seçimlerde, hiçbir partinin ortak arayışı içinde olacağını, sanmıyoruz. Cumhur İttifakının meclis beraberliğini zedelememek için, bazı illerde birbirlerine destek vereceğini, düşünüyoruz.

Özellikle, bu büyük illerde ve büyükşehirlerde, bu ikili birlikteliğe, tanık olacağız.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanları tanışırken değil.

Tartışırken tanışırız.

Çünkü öfke, saklanan kişiliği,

Ortaya çıkarır.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir