Hacı Bektaş-ı  Veli Spor Tesisi Hizmete Açıldı

Hacı Bektaş-ı  Veli Spor Tesisi Hizmete Açıldı

 

Gemlik Belediyesi tarafından Eşref Dinçer Mahallesinde yapımı tamamlanan, Basketbol Sahası ve Çocuk Oyun Grupları ile son derece modern bir tesis haline gelen Hacı Bektaş-ı Veli Spor Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene Ak Parti Bursa Milletvekilleri Zafer Işık ve Mustafa Esgin, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Vedat Büyükgölcigezli, Kadir Erol, Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Ali Kalkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kuluk, belediye meclis üyeleri, kurum ve daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 2018 yılının Gemlik için hasat yılı olduğunu söyledi. Yatırım ve hizmetlerin durmaksızın önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini açıklayan Başkan Yılmaz, Büyük Kumla barajının yapımının hızla devam ettiğini hatırlatarak, bir sene içinde Gemliklilerin çok kaliteli bir memba suyuna kavuşacağını dile getirdi. Başkan Yılmaz, 2018 yılının Şubat ayında da yeni Adliye binasının açılışının yapılacağını müjdeledi. Gemlik’te otuzuncu spor tesisinin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Toplu konutlarında hızla yükseldiğini belirterek, “Cihatlı Mahallemizde 7000 kişinin yaşayacağı güzel bir yaşam alanı kuruluyor. Okuluyla, camisiyle, sağlık ocağıyla kendine yeten bir mahalle inşa ediliyor. Halkımızın heyecanla beklediği, başını güvenle sokabileceği, sevdikleriyle güvenle yaşayabileceği bir toplu konut hamlemiz, Gemlik’imizin de çehresini değiştirecek” dedi. “İncinsen de incitme” sözüyle bizlere çok şeyi öğreten ve öğütleyen Hacı Bektaşi Veli’nin isminin burada yaşatılması bizim içinde çok önemliydi” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Bizim üzerimize düşende onların isimlerini gelecek kuşaklara aktarmaktır. Hacı Bektaş-ı Veli Spor Tesisimizin ve çocuk parkımızın Gemlik’imize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da, “Hacı Bektaş-ı Veli Spor Tesisinin mahalle halkına ve Gemlik’e hayırlı olmasını dileyerek, hizmetlerimiz devam edecek” dedi. Son günlerde kamuoyuna da yansıyan Gemlik’in dönüşümü ile alakalı spekülasyonlara cevap veren Vekil Işık, “Gemlik’in evladı ve bölge Milletvekili olarak söylüyorum. Gemlik taşınmayacak, Gemlik dönüşecek” dedi. Yerinde dönüşümü mümkün olmayan arsa ve daire sahiplerine kendi rızaları dâhilinde Cihatlı Mahallesinde toplu konutlarından yer verileceğini,  istemezlerse de oraya kimsenin gitmeyeceğini milletvekili olarak taahhüt ediyoruz” diye konuşan Işık, “Halkımızın endişe duymasına gerek yoktur. Biz Bursa’yı yöneten kişiler olarak bu taahhütleri veriyoruz. Lütfen sokak açıklamalarına kulak asmayın” dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin de, “Gemlik’in son dönemlerde yıldızı parlayan bir ilçe konumuna geldiğini belirterek, Gemlik Belediye Başkanımızı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Spor toplumun gücü ve devletin gücünü bir araya getiriyor ve aynı zamanda da çok önemli bir iletişim köprüsü kuruluyor” dedi. Hacı Bektaş-ı Veli Spor Tesisinin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vekil Esgin, hep birlikte Bursa’mızı büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Son olarak söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da “Gençlerimizi ruhen ve bedenen zinde ve formda kalmalarını sağlayacak spor tesisimizin Gemlik’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başta Gemlik Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan tesiste, çocuklarla bir araya gelen protokol üyeleri potalara ilk atışları yaparak tesisi hizmete açtı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, daha sonra çevresini saran genç sporcularla ve çocuklarla çeşitli hediyeler vererek, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir