Kabotaj Bayramı Coşkusu

Kabotaj Bayramı Coşkusu

Kabotaj hakkının Türk Bayrağı ve milletine tanındığı 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 92. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Gemlik’te de törenlerle kutlandı.

Saat 10.00’da Atatürk anıtına çelenk sunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan törenler, Gemlik Liman Başkanı Asım Sulu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Törenlere, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakam Vekili Dr. Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, İlçe Liman Başkanı Asım Sulu, Jandarma Komutanı Binbaşı  Barış Bozkurt ve Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’ın yanı sıra Gemlik Yelken Kulübü öğrencileri, Gaziler çok sayıda vatandaş katıldı.

Kabotaj Bayramı kutlamaları, Gemport römorkuyla denize açılıp, şehitler için hazırlanan çelengin körfeze bırakılmasıyla devam etti. Çelenk, Gemlik Kaymakam Vekili Dr. Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, İlçe Liman Başkanı Asım Sulu tarafından denize bırakıldı.

Kutlamalar, Gemport römorkuyla yapılan körfez gezisiyle son buldu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir