Polis Haftası Kutlanıyor

Polis Haftası Kutlanıyor

Polis Haftası Kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yılı kutlama programları öğlen namazına müteakip Gemlik Merkez Asım Kocabıyık Camiinde okutulan mevlit ile başladı.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş başta olmak üzere, çok sayıda kurum ve kuruluştan Polis Haftası ziyaretleri yapılırken, ziyaretçileri de Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Albulkadir Yüce karşıladı.

Ziyaretlerden dolayı teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü; ”Gemlik’te kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışıyoruz. Halkımızın desteği ve ilgisini de sürekli görüyoruz. Bizler de, Türk Polis Teşkilatı olarak toplumun huzurunu ve güvenini sağlamak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Polis Teşkilatı mensuplarımızın Polis Haftasını kutlarım” dedi.

Öte yandan  Gemlik Asım Kocabıyık Camiinde dün öğlen namazına müteakip okutulan mevlit ile başlayan mevlit programına İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı.

Okutulan mevlit programı ile başlayan anma etkinlikleri, bugün Atatürk anıtına çelenk sunulması ile devam edecek. Zeytindalı Operasyonu ve şehitlerimizden dolayı, detaylı program yapılmayacak.

Polis Haftası Kutlanıyor

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir