Gemlikli Genç Uludağ’da kayboldu

Gemlikli Genç Uludağ’da kayboldu

Gemlik’ten Bursa Uludağ’da ailesiyle pikniğe giden Gemlikli Genç Hasancan Altan kayboldu. 22 yaşındaki genç Ailesinin konum gönderdiği genç “40 dakikaya oradayım” dedi. En son “gelemiyorum” diye mesaj atan genç adamla telefon irtibatı da kesildi. JAK,AFAD,NAK ve BAKUT ekipleri 4 bir koldan arama faaliyeti başlattılar.

22 yaşındaki Hasan Can Altan ailesiyle birlikte Kirazlıyayla’da piknik yapmaya gitti. Daha sonra patika yoldan ormana giren genç adam bir süre sonra yolunu kaybedince kayboldu. Ailesini cep telefonundan arayıp “Ormanda kayboldum, yolu bulamıyorum” diyen Hasan Can Altan ailesinin kendisine konum atması üzerine “40 dakikaya oradayım” diyerek telefonu kapattı. En son “gelemiyorum” diye mesaj atan gencin bir daha telefonuna ulaşılamadı.

6 SAATLİK ARAMALARDAN SONUÇ ALINAMADI

Ekipler ormanlık alana dağılarak arama çalışmalarına başladı. Havanın kararıncaya kadar Drone kamera ile havadan da arama da yapıldı. 6  saattir devam eden arama-kurtarma çalışmalarından sonuç alınamazken, aile havanın da kararmasıyla endişelenmeye başladı. Çalışmalar sürdürülüyor.

Gemlikli Genç Uludağ’da kayboldu

 



(Son Güncelleme: 9 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir