Ak Parti Çalıştayına Gemlik’ten katılım

Ak Parti Çalıştayına Gemlik’ten katılım

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının düzenlediği teşkilat içi eğitim çalıştayı Afyon Sandıklı da gerçekleştirildi.

Gemlik’ten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, İlçe Yönetimi ve teşkilat sorumluları da Ak Parti teşkilatlarının çalışmasında yer aldı.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, genel merkez teşkilat başkan yardımcıları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala, Bursa İl Başkanı Ayhan Salman milletvekilleri Zekeriya Birkan, İsmail Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da Gemlik teşkilatı ile çalışmada ilgilenen isimler oldular.

2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleri, yerel seçimler ve o güne kadar izlenecek yol haritasının konuşulduğu çalışmada, Ak Parti teşkilatlarının yerelde yapması gereken çalışmalara da değinildi.

Çalışma programının ardından Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Teşkilatların kaynaşması, çalışma stratejilerinin belirlenmesi, değerlendirmeler yapılması adına önemli bir çalışmaydı. Böyle bir çalışma toplantısını gerçekleştiren teşkilat başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Gemlik’te uyumlu bir ekiple sahaya çıktık. Bundan sonra da önemli işler yapacağız” dedi.



(Son Güncelleme: 26 Mart 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir