AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN ATIK YAĞ PROJESİNE DESTEK

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN ATIK YAĞ PROJESİNE DESTEK

Bitkisel atık yağların doğaya verdiği zararı önlemek ve atık yağların atılmasından kaynaklanacak kirlilikten korunması amacıyla başlatılan Atık Yağ Toplama Kampanyasına vatandaşların desteği giderek büyüyor. Her geçen gün artan ilgi ile yürütülen kampanyaya son olarak Gemlik Ak Parti Kadın Kolları teşkilatından destek geldi. 30 litreye yakın evsel atık yağ getiren Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz ve yönetimine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz zeytinyağlı sabun hediye etti.
Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz ve yönetiminin de hazır bulunduğu hediye sabunların tesliminde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, 1 litre bitkisel atık yağın, 1 milyon litre suyu kirlettiğine dikkat çekti. Evlerde ve iş yerlerinde lavaboya dökülen atık yağlar çevreye had safhada zarar verdiği için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızdan projeyle ilgili olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bunun sadece bir kampanya olarak değil, bir alışkanlık olarak benimsenmesi, bu atıkların biyodizel olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Ak Parti İlçe Kadın Kolları teşkilatımıza gösterdikleri hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuyla alakalı detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait 0534 366 83 42 numaralı telefon ile Proje koordinatörü Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk ile irtibata geçebileceği bildirildi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir