Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Kitabımız Bursa Basınında – Bursaspor Toparladı

Kitabımız Bursa Basınında – Bursaspor Toparladı

‘’Gündem Aktüel’’ dergisinde yayınlanan anılarımızı ve resimlerimizi, bir kitapçıkta topladık. Ticari bir amaç taşımayan bu derlememizi, yakın arkadaşlarımızla ve basın mensuplarıyla, paylaşıyoruz.

Bursa Hakimiyet Gazetesinin, kıdemli ve yetenekli yazarı Erdal Özdür’ün (Erdal Abi) kitapçığımızla ilgili değerlendirmelerine, teşekkür ediyoruz.

Son kitapçığımızla, üçüncü denememizi de tamamlamış olduk. Şimdi, yeni bir proje bulmamız gerekiyor.

Projeyi bulunca, içini doldurmak ve taşları döşemek, zor olmuyor. Yüce Tanrımız ömür ve güç verdikçe, biz de üretmeye ve topluma sunmaya, devam edeceğiz.

Amacımız, şöhret ve güç kazanmak değildir. Yaşadığımız acı ve tatlı tecrübelerle, yeni nesiller için, örnek olmaktır.

Herkese ve özellikle basın çalışanlarına, yaşamlarında vitrine çıkan olayları not etmelerini, öneriyorum. Çünkü emeklilik yaşamının kolay olmadığını gördüm.

Bu aldığımız notların ve sakladığımız resimlerin, emeklilik döneminde bize, ‘’aktif ve mutlu bir hayat’’ sunacağına, tanık olacağız.

Bursaspor Toparladı

Bursaspor, Kayserispor’u yenerek, (30) puana ulaştı. Önümüzdeki hafta, Osmanlıspor’dan bir puan bile alsa, ateş hattından kurtulacaktır.

Ayrıca, (21) şer puanlı Karabükspor, Osmanlıspor ve Konyaspor’un, kabus yaşadığını görüyoruz. Geçen senenin, Türkiye kupası şampiyonu olan Konyaspor, futbolseverleri şok etti.

Aslında, Bursaspor, Kayseri maçını alamasaydı, Bursaspor’da benzer varsayımlar içine, düşecekti. Kupa maçlarında seyrettiğimiz Akhisar Spor’un, hızlı ve kontratak futbolcu, dikkatimizi çekmişti.

Hızlı ve isabetli top çeviren Akhisar Spor, bu sezonun en dikkat çeken takımı olmuştur. Akhisar mağlubiyeti, Fenerbahçe’nin şampiyonluk iddiasını, yaraladı.

Fenerbahçe’nin yeni hedefinin, Türkiye kupası olduğunu göreceğiz. Son haftalarda, Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı önemli futbolcuların, uzun süreli cezalara çarptırılması, Galatasaray ve Başakşehir’in önünü açmıştır.

Günün Sözü

İyi yontulmuş taşlar,

Harca gerek kalmadan,

Kendilerinden birleşirler.

‘’Cicero’’



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir