UMURBEY ABDULLAH FEHMİ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ KAYAK SPORUYLA TANIŞTI

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAYESİNDE

UMURBEY ABDULLAH FEHMİ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ KAYAK SPORUYLA TANIŞTI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığının Halkla İlişikler birimi tarafından, 20 Şubat 2018 tarihinden itibaren 17 gün boyunca 17 ayrı ilçeden 40 kişilik öğrenci ve refakat edecek öğretmen grubuna Teleferik ile Uludağ’ a çıkarılarak günlük kayak eğitimi verilmeye başlandı. Gemlik’ten Umurbey Abdullah Fehmi Ortaokulu seçildi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında ortak hizmet projesi yürütülmesine ilişkin imzalanan protokol kapsamında, Umurbey Abdullah Fehmi Ortaokulundan 40 öğrenci ve 4 öğretmen nezaretinde 27 Şubat 2018 Salı Uludağ’ da günlük kayak eğitimine ulaşım dahil ücretsiz olarak katıldı.

27 Şubat Salı sabah saat 08.00 de Umurbey Abdullah Fehmi Ortaokulu önünden Büyükşehir Belediyesi otobüsü öğrencileri aldı, saat:09.00 da Bursa Teferrüç İstasyonundan teleferiğe bindiler. Sarıalan aktarmalı Kurbağa Kaya istasyonuna vardılar. Burada görevli öğretmen karşıladı. Kerbeyaz Spor tesislerinde görevlilerce kayak kıyafetlerini nasıl giyileceğini anlatarak gösterildikten sonra Kurbaya Kaya İstasyonundun önündeki alanda kayak yapıldı.  Havanın aşırı soğuk, kar ve tipi nedeniyle kayak sporu kısa sürdü.  Öğrenciler biraz eğlendikten sonra Büyükşehir Belediyesince öğle yemeği olarak sucuk ekmek, ayran ikram edildi. Aynı şekildi teleferikle geri dönüldü.

Öğrenciler Kayak sporunun tanıma imkânı bulmaktan memnun oldular. Okul Müdürü Hüseyin KAFTAN “başta Bursa Büyükşehir  Belediyesi olmak üzere öğrencilerimiz bu imkanı tanıyanlara teşekkür ederiz” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir