BAŞKAN YILMAZ’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

BAŞKAN YILMAZ’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

BAŞKAN YILMAZ’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

Gemlik Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çita, 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Alaattin Altundağ’da hazır bulundu.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, Vergi Haftası’nın sadece Maliye teşkilatının bir haftası olmadığını, tüm vatandaşları ilgilendirdiğini belirtti. Başkan Yılmaz, “’Vergi, toplumların devlet olarak yaşamasından kaynaklanan güvenlik, eğitim, sosyal hizmetler, sağlık ve belediye hizmetleri gibi bazı konularda ortak yaşama giderlerini karşılamak amacıyla, huzur ve güven içerisinde bir milletin devlet güvencesi altında yaşaması için bir görev ve zorunluluktur. Vergi haftası münasebetiyle de verginin öneminin tüm vatandaşlarımıza aktarılması çok önemli” diye konuştu.
Gemlik Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çita da 29. Vergi Haftası kapsamında eğitim ağırlıklı verginin tabana yayılması ve vergi bilincinin arttırılması amacıyla birçok okulda seminerler verileceğini belirterek, yapacakları diğer etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Konuşmaların ardından Gemlik Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çita, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a çiçek takdim etti. Günün anısına fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.



(Son Güncelleme: 27 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir