Gemlik Belediyesi 5 Aile Sağlığı Merkezini İlçeye Kazandırıyor

Gemlik Belediyesi 5 Aile Sağlığı Merkezini İlçeye Kazandırıyor

Gemlik Belediyesi 5 Aile Sağlığı Merkezini İlçeye Kazandırıyor

Gemlik Belediyesi’nin sağlık alanındaki yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Her yıl artan nüfusuna paralel olarak ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Gemlik Belediyesi, Hisartepe Mahallesi, Eşref Dinçer Mahallesi, Balıkpazarı Mahallesine de Aile Sağlığı Merkezi kazandırıyor. Temeli temmuz ayında atılan Cumhuriyet Mahallesi İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezinde de çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı ve 2018’in ilk aylarında hizmete gireceği bildirildi.

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan 1400 konutlu, toplu konut alanına 2 okulun yanı sıra, sosyal tesisler, spor tesisleri ve camii ile birlikte bir de sağlık ocağı kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Yılmaz, “ Cihatlı mahallesinde sosyal donatı alanları ile 5000 kişilik, deprem riskinden uzak modern bir mahalle kazandırıyoruz. Gemlik halkı neye ihtiyaç duyuyorsa onu yapacağız. Vatandaşlarımızın layık olduğu en iyi hizmeti alması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

Hisartepe, Balıkpazarı ve Eşref Dinçer Mahallelerinde de yapılacak olan sağlık ocaklarının ihale aşamalarında olduğunu anlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Küçük Kumla Mahallesi sağlık ocağı içinde yer arayışında olduklarını ifade etti. Başkan Yılmaz, Gemlik’in her köşesinde bir belediye çalışması olduğunu ifade ederek, “ Şehir merkezinden en uzak yerleşim yerine kadar hizmetler aksamadan gerçekleşmektedir. Bölgemizde ihtiyaç duyulan hizmetleri belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Amacımız sağlıklı ve yaşanabilir bir kent oluşturmak” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir