Büyükşehir'den Gemlik'e Hizmet Atağı
Büyükşehir'den Gemlik'e Hizmet Atağı

Büyükşehir’den Gemlik’e Hizmet Atağı

Büyükşehir’den Gemlik’e Hizmet Atağı

Gemlik Ak Parti ilçe Başkanı Şamil Yiğit ve Ak Parti  Milletvekili Zafer Işık’ın talepleri doğrultusunda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın talimatıyla ilçe genelinde halkın geneline hitap eden çalışmalara imze atıldı.

Parti basın bürosundan yapıaln açıklamada, “Bursa Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile Gemlik Devlet Hastahanesi önü ve çevresinin asfalt çalışmalarını yaparak otobüs durakları ve otobüs güzergahlarını daha düzenli hale getirmek, hastanedeki ulaşımı rahatlatmak için araçların daha rahat dönüşleri sağlandı. Bir süre önce Gemlik Karacaali İskelesi’nde meydana gelen hasarı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin tehlikeye düşmemesi adına hızlı bir şekilde girişimlerimizle  tadilat yaptırdık. Ayrıca Gemlikli hemşehrilerimizin Engelsiz kafede öğle saatlerinde güneşten fazla etkilenmemesi ve daha rahat oturabilmeleri için Büyükşehir Belediyemizin tentelerini koydurduk.

Gemlik Bursa Büyükşehir Belediyemizin desteği ile daha güzelleşecek. Bursa Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe teşkilatımızın ortak çalışmaları tüm hızıyla devam edecek” denildi.

(Son Güncelleme: 29 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir