İYİ PARTİDEN DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ
İYİ PARTİDEN DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ

İYİ PARTİDEN DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ

İYİ PARTİDEN DEPREM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Ülkemizde her yıl 1-7 Mart ‘Deprem Haftası’ olarak çeşitli bilinçlendirci etkinlikler yapılıyor bu etkinliklerden biride İyi Parti gençlik kolları tarafından ilçemizde yapıldı.
İyi Parti gençlik kollarının açıklaması şu şekilde;
İyi parti Gemlik gençlik kolları olarak Deprem haftası münasebetiyle düzenlediğimiz Marmara ve Gemlik’te deprem söyleşisine konuk olan Güney Marmara jeoloji mühendisleri odası başkanı Engin Er, Bursa Mahalle Afet Gönülleri Başkanı Yusuf YUMRU, İl başkanımız Sn. Selçuk TÜRKOĞLU, Gik üyemiz Mübera ÇAKIR,
ilçe başkanımız Ertuğrul YAVUZ İl Gençlik Kolları başkanımız Kadir ATEŞ meclis üyelerimiz Sedat AKKUŞ, Oğuz HANÇER ve il ilçe yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz.
MARMARAYI BÜYÜK BİR DEPREM BEKLİYOR
Jeoloji muh. Engin ER beklenen olası Marmara depreminin büyüklüğünden, Marmara Bölgesi’ni ilgilendiren Kuzey Anadolu fay hattından, bu fay hattındaki sismik hareketlerden Kuzey Anadolu fay hattında olan geçmişteki depremlerden Ve küçük kıyamet olarak adlandırılan 1885 bursa depremini konularını ele aldı.
Bursa magder başkanı Yusuf YUMRU ise mahalle Afet gönüllerin Gemlikteki çalışması Gemlikteki kentsel dönüşümün önemini olası Marmara depremindeki ekiplerin yeterliğinden bahsetti.
Moderatörlüğünü İYİ parti gemlik gençlik teşkilat başkanı Ethem ŞEKER’in yaptığı söyleşide yerinde sorular ile hem haftanın anlam ve önemine uyan bir program oldu hemde yerinde sorular ile güzel bir söyleşi gerçekleşti.
Son olarak İyi parti Gemlik teşkilatı adına konuklara teşekkürlerini ileten İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul YAVUZ konuklara plaket takdim etti.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir