GEMLİKLİ GENÇLER KAMPTA BULUŞTU!
GEMLİKLİ GENÇLER KAMPTA BULUŞTU!

GEMLİKLİ GENÇLER KAMPTA BULUŞTU!

GEMLİKLİ GENÇLER KAMPTA BULUŞTU!

AK Gençlik Gemlik Akliselim Lise Teşkilatı öncülüğünde Gemlikli gençler ile birlikte verimli ve eğlenceli etkinlikleri ile sahayı terk etmiyor.
Gemlik Karacaali Gençlik Kampında 2 gün süren kampta Gemlikli gençler gönüllerince eğlendi. Enerji ve motivasyonu artan gençler Okçuluk, kitap okuma, halısaha ve voleybol turnuvası, yetenek yarışmaları ile sosyalleşti. Akşam saatlerinde yanan kamp ateşinin etrafında birlik ve beraberlik içinde buluşan gençler hoş bir Sonbahar konseriyle dinlendi.
Bu kamp boyunca gençleri yalnız bırakmayan AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Bursa AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk ve Yönetimi, Gemlik AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Musa Sağır ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gemlik Lise müdürleri gençleri ziyaret ederek onlarla bilgi ve birikimlerini paylaştı.
Gemlik Akliselim Lise Teşkilatı Başkanı Özcan Okumuş “Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz. Belirli bir yaş aralığındaki gençlere ithafen Z Kuşağı deniyor bence bu kuşak olsa olsa Elif Kuşağı olur. Çeşitli projelerle Gemlik Gençliği için birarada olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Musa Sağır “Gençlerden büyük ilgi gören bu kamp bizim için bir başlangıç oldu ama son olmayacak. Kamplarımızla ve birçok farklı alanda eğlenirken öğreten etkinliklerimiz ile her görüşten Gemlikli gençlerimiz için sahada olmaya, Gemlikte AK Gençlik Gemlik rüzgarı ettirmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullandı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu Gemlik Belediyesi’nde Şükrü Deviren’in belediye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir