Genç Yazar Çağlar Kalkan’ın kitabı yayınlandı
Genç Yazar Çağlar Kalkan’ın kitabı yayınlandı

Genç Yazar Çağlar Kalkan’ın kitabı yayınlandı

Genç Yazar Çağlar Kalkan’ın kitabı yayınlandı

Gemlik’li genç yazar Çağlar Kalkan ilk kitabını yayınladı. Diksiyon ve etkili iletişim eğitmeni Çağlar Kalkan’ın “İletişimde farkındalık yarat” isimli kitabın ilk baskısı Kültür Ofset tesislerinde hazırlanıp basıldı. 15 gün gibi kısa bir sürede ilk baskısı tükenmek üzere olan “İletişimde farkındalık yarat” bireyin etkili ve başarılı iletişim becerisine sahip olması adına çeşitli açıklamalar yer alıyor.

Eğitimci – Eğitmen Çağlar Kalkan’ın aldığı eğitim ve edindiği deneyimleri okurlarıyla paylaştığı kitabı bir solukta okuyabileceğiniz kitabında “en büyük amaç Diksiyon ve İletişim alanında bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlamaktır” vurgusu yapıyor.

İlk baskısı nın kısa sürede tükenmek üzere olan kitap hakkında bilgi veren Kalkan açıklamasında şu bilgilere yer verdi.

Her insan yaşamını sürdürebilmek için suya muhtaçtır, su olmadan yaşamını devam ettireme.

İletişim de böyledir.

İnsan; anlatmak ister, anlattıklarının anlaşılabilmesini sağlamak için.

Konuşmak ister, karşısında bulunan kişi ya da kitleyi ikna edebilmek için.

Ama her şeyin ötesinde, ağzından her çıkan söz için değer görmek ister.

Evet, doğru duydunuz,  bir bireyin iletişim kurmasındaki en büyük amacı değer görmektir.

Herkesin, kendisi hakkında yapılan olumsuz değerlendirmeler, yorumlar, eleştiriler vb. durumlar karşısında morali bozulur, motivasyonu düşer.

Hakkında olumlu değerlendirmeler yapılan bir kişi ise, tam tersi özgüveni yüksek, mutlu ve motivasyonu yüksek bir görünüm sergilemektedir.

Bu nedenle kaliteli, huzurlu ve başarılı bir yaşam kalitesine sahip olmak isteyen birey

Diksiyon ve Etkili İletişim eğitimlerinin de desteği ile yaşamını dilediği noktaya taşıyabilir.

Önemli olan bu yolda başarılı olacağına inanmak ve karar vermektir. Bununla birlikte tüm teknikleri kurallarına uygun olacak nitelikte öğrenmek ve uygulamak başarılı sonuçlar almanız adına sizlere önemli derecede katkı sağlayacaktır.

Kitabımızda bireyin etkili ve başarılı iletişim becerisine sahip olması adına çeşitli açıklamalar yer almaktadır.

Bu düşünce ile kitabımızın her cümlesinin ayrı bir önem taşıdığını vurgulayarak okumanızı önerir, okuduklarınızı yaşamınızda uygulayarak İletişim becerisi gelişmiş bir birey olarak kaliteli bir yaşam sürmenizi temenni ederim.

Okuyun.

Farklı olduğunuzu keşfederek, farkınızı gösterin.

İlk, orta, lise eğitimini Gemlik’te tamamlayan Kalkan Eskişehir Anadolu, Sakarya ve Yalova Üniversiteleri’nde Tarih öğretmenliği, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, ‘tıbbi dokümantasyon’’ ve İşletme Yönetimi Ön lisans ve Lisans programlarını başarı ile tamamlayan ÇAĞLAR KALKAN üç yıl süre ile Bursa ve Ankara’da çeşitli kurumlarda Diksiyon ve Etkili İletişim eğitimi almış olup, İletişim alanında Yüksek Lisans eğitimine devam ediyor.

Kalkan aynı zamanda Gemlik Halk Eğitimi Merkezi, Bursa Uludağ Üniversitesi HUKUK FAKÜLTESİ, Bursa Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, Gemlik Devlet Hastanesi ve çeşitli Özel Eğitim Kurumları Eğitmen tarafından görev alınan kurumlardır. 23.02.2020 tarihinde Bursa Gemlik’te Farkındalık yaratma amacıyla 410 kişi tarafından katılım sağlanan ‘’Diksiyon ve Etkili İletişim Farkındalık Programını’’ düzenledi.

Çağlar Kalkan’ın en büyük amacı Diksiyon ve İletişim alanında bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlamak.

 

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu Gemlik Belediyesi’nde Şükrü Deviren’in belediye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir