REFİK YILMAZ'IN, PROJE TANITIMINA YOĞUN KATILIM
REFİK YILMAZ'IN, PROJE TANITIMINA YOĞUN KATILIM

REFİK YILMAZ’IN, PROJE TANITIMINA YOĞUN KATILIM

REFİK YILMAZ’IN, PROJE TANITIMINA YOĞUN KATILIM

Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’ın proje tanıtım toplantısı, büyük bir kalabalık halk katılımıyla gerçekleşti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekan Âlâ, İl Başkanı Davut Gürkan, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerinin katıldığı programda salon doldu taştı.

YILMAZ ‘’FETRET DEVRİ BİTECEK’’
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, büyük bir coşku ile sahneye çıkarken, ilk olarak her Cuma açılış veya temel atma programı gerçekleştirilen Gemlik’te, 5 yıllık duraksama ve fetret devrinin sona ereceğini, Gemlik’in yeniden hizmet belediyeciliği ile tanışacağını ifade etti.
Ak Parti Gençlik Kolları yoğun tezahürat ile Refik Yılmaz’a her projesinde destek ve moral verdi.
10 BİN KONUT, TELEFERİK
Yılmaz, ilk olarak, 10 bin konut projesinin tanıtırken, 8 bin 500 konutun, Toki, yerel müteahitler, büyükşehir ve belediyenin ortak çalışması ile yapılacağını ifade etti. Seyir terası, spor merkezleri gibi projelerini de tanıtan Yılmaz, Teleferik projelerini de sundu. Millet bahçesi gibi projelerin yanı sıra da, Kumla Yat Limanı projesini de ilk olarak lansmanda sundu. Balıkçı barınağı, amatör balıkçılığı destekleme ve Gemlik’te balık restoranlarını da tanıttı.
ZEYTİN FESTİVALİ GERÇEK AMACINA HİZMET EDECEK
Bölge bölge Gemlik’e yönelik projelerini de tanıtan Gemlik Belediye Başkanı, döneminde yeniden başlatılan Gemlik Zeytini Festivalini de, yeniden kendi amacına uygun olarak yapacaklarını dile getirdi.
Yılmaz konuşmalarının sonunda; ‘’Tüm bu hizmetleri Cumhur İttifakının kadroları yapacak. Gemlik’imize hayırlı uğurlu olsun diyoruz’’ sözleri ile tanıtımını noktaladı.
Efkan Âlâ kısa bir konuşma ile Refik Yılmaz’a destek isterken , Refik Yılmaz inandığı işi sonuna kadar kovalayan,mücadele eden ve elde eden bir başkandır ,kendisinin çabaları ile daha önce Gemlik için yasa da çıkardık kararnamede diyerek geçmiş hizmetlerinden örnekler verdi.
Daha sonra Cumhur İttifakı Meclis üyeleri tek tek sahneye çağrılarak tanıtıldı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir