Gemlik'te Gözaltına Alınan Kafes-46 şüphelileri adliyeye sevk edildi
Gemlik'te Gözaltına Alınan Kafes-46 şüphelileri adliyeye sevk edildi

Gemlik’te Gözaltına Alınan Kafes-46 şüphelileri adliyeye sevk edildi

Gemlik’te Gözaltına Alınan Kafes-46 şüphelileri adliyeye sevk edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın açıkladığı, liderliğini B.Ç., O.D. ve firari M.T. T.’nin yaptığı 3 ayrı suç örgünün çökertildiği “Kafes-46” operasyonunun sanıkları Gemlik ve Bursa adliyelerine sevk edildi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bursa’da eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-46” operasyonlarında; elebaşılığını B.Ç., O.D. ve M.T.T.’nin (Yurt dışı firar) yaptığı 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini kaydetti.
Yerlikaya, yaptığı açıklamada, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun, ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız. Organize suç örgütlerine karşı şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız aralıksız devam edecek” dedi. Yapılan eş zamanlı baskınlar çerçevesinde 47 şüpheli yakalandı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah 09.30 sıralarında Bursa ve Gemlik adliyelerine sevk edildi. Şüpheli şahıslar adliyelere getirilirken alınan geniş güvenlik tedbirleri dikkat çekti.
İstatistikleri ve reklamları gör
Gönderiyi Öne Çıkar
Tüm ifadeler:

Sen ve 21 diğer kişi

1 Paylaşım
Beğen

Yorum Yap
Paylaş
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir