Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı...
Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı...

Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nin aldığı kararla Bursa’da Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinin belediye başkan adayı belli oldu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı...
Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bursa’da Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinin belediye başkan adayları Parti Meclisi toplantısının ardından açıklandı.

CHP’de önce MYK ardından Parti Meclisi, yerel seçim gündemiyle Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı.

Parti Meclisi toplantısının ardından Bursa’da adaylığı açıklanan isimler şu şekilde:

Gemlik: Şükrü Deviren
Mudanya: Deniz Dalgıç
Nilüfer: Şadi Özdemir

Üç ismin adaylığının açıklanmasının ardından açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş şunları söyledi:
“Parti Meclisimizin Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerimizde belediye başkan adaylığı için açıkladığı isimler partimize ve Bursamıza hayırlı olsun. Bugün PM’den çıkan isimlerle birlikte Bursa’da 17 ilçemizin belediye başkan adayı belli oldu. CHP’li Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerimizde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sosyal belediyecilik uygulamalarıyla, doğru hizmetlerle vatandaşlarımızı gülümsetmeye devam edeceğiz. Artık 17 ilçemizde birlikte, çok çalışarak sahada olma zamanı.

Adaylarımız heyecanlı ve kazanmaya odaklanmış durumdalar. Bundan sonra her adımı birlikte atarak, adaylarımız ve örgütlerimizle Bursalılara bekledikleri zaferi yaşatacağız. AKP iktidarının ve belediyelerinin vatandaşımıza yaşattığı yoksulluğa ve hizmetsizliğe, Bursa’da Büyükşehir’i ve tüm ilçe belediyelerini kazanarak, kentimizin tamamında vereceğiz. Hep söylediğimiz gibi, biz çok çalışacağız kazanan Bursa olacak.

31 Mart akşamı tarihi bir zafer kazanmak için sahada olmaya, vatandaşlarımıza sosyal, halkçı belediyeciliği anlatmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey, ilçe belediye başkan adaylarımız ve örgütümüzle bir arada 31 Mart’tan itibaren Bursamızı sosyal belediyecilik ile gülümseteceğiz.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir