CHP’den Muhtarlara Ziyaret

CHP’den Muhtarlara Ziyaret

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertaslan Gemlik’teki muhtarları ziyaret etti.

Ziyarette muhtarların demokrasinin direği olduğu vurgulanırken, yerel yönetimlerde muhtarlarla ortak çalışmanın önemine değinildi.

Konuşmasına muhtarlık kurumunun önemini vurgulayarak başlayan CHP İlçe Başkanı Acar, “ Muhtarlarımız demokrasinin temel taşıdır. Mahallesinin, sokağının her türlü sorununa hakimdir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak muhtarlarımıza her zaman önem verdik, vermeye de devam edeceğiz. Muhtarlar gününüz kutlu olsun” dedi. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışında muhtarların önemini de vurgulayan Acar yerel seçimlerinin önemine de değindi. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışında muhtarların öneminin de altını çizdi.

Sertaslan, “Gemlik’i muhtarlarla yöneteceğiz”

Gemlik’teki muhtarların her zaman halkın sorunlarına vaakıf olduğunu ve yönetimlerdeki payının büyük olduğunu ifade eden Sertaslan, “Muhtarlarımız mahallesinin her türlü sorununu biliyor ve onlara hakim şu anda bir adaylık sürecimiz var. Allah nasip ederde Nisan başı göreve gelirsek, Belediyenin muhtarlarla beraber Gemlik’i güzelleştirmek amacıyla ortak çalışmaları sürdüreceğiz. Gemlik’e vizyon katacak projelerimizle ve insan odaklı yönetim anlayışınla Gemlik’in makus kaderini yenecek ve Gemlik’i muhtarlarımız, stklarımız, oda ve borsalarımızın görüşlerini de ön plana çıkararak. Gemlik’i halkımızla yöneteceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir