Cumhur ittifakında Hafta sonu Mesaisi
Cumhur ittifakında Hafta sonu Mesaisi

Cumhur ittifakında Hafta sonu Mesaisi

Cumhur ittifakında Hafta sonu Mesaisi

Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik İçe Başkanı Mehmet Taşar ve MHP Gemlik İlçe Başkanı Emrah Keskinden seçim çalışmaları kapsamında hafta sonunu yoğun bir programla geçirdiler.
Cumartesi sabahı Küçük Kumla ’da kahvaltı programıyla başlayıp ardından esnaf ziyaretiyle devam eden program da Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz göreve geldiklerinde unutulan Kumla’nın tekrar hizmetlere kavuşacağını ifade ederek ‘5 senedir hizmetten mahrum kalan Kumlamızı 31 Mart sonrası kesintisiz hizmetle buluşturacağız’ şeklinde konuştu. Kumlalılar program boyunca her iki ilçe başkanı ve Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkanına yoğun ilgi gösterdiler.
Cumartesi günü öğleden sonra Eski Pazar Caddesinde Eratna Eczanesini açılışına katılın Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar genç eczacı ya başarılar dilediler. Eski Pazar caddesi esnafıyla da bir araya gelen Yılmaz ve Taşar esnafın sorunlarını dinlediler.
Cumartesi gününün son durağı Gemlik Şanlıurfalılar Derneğindeki sıra gecesi oldu. Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet TAŞAR, Belediye Başkan Adayı Refik YILMAZ, Ak Parti İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyelerini büyük bir ilgiyle karşılayan Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet DELAL ‘Gemlik’te Refik Yılmaz dönemini özlediklerini ifade ederek ziyaretten dolayı da duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Dernek binasında düzenlenen sazlı-sözlü programda katılımcılar birbirinden güzel Urfa türküleriyle güzel bir akşam yaşadılar. Yılmaz ve Taşar dernek başkanı ve dernek üyelerine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ettiler.
Yılmaz ve Taşar Pazar sabahına Düşün Kurs Müdürü Cihan Biten’in kurs merkezini ziyaret ederek başlardılar. Düşün Kurs Müdürü Cihan Biten Gemlik’te eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlerin daha da gelişebilmesi için üzerlerine düşen her vazifeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’a başarılar diledi.
Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar, Ak Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkan Vekili Ozan Baki ve yanındaki ekiple birlikte Bursa Merinos stadında oynana Gemlik Spor un şampiyonluk maçına katılarak külüp başkanı Cumhur aydın, Kulüp Yöneticisi Metin Arslan ve taraftarlarla birlikte maçı izlediler.
5-0 Gemlik Sporun üstünlüğüyle bitten karşılaşma sonrası tüm takımı futbolcu, teknik kadro ve yöneticileriyle Köfteci Yusuf’ta ağırlayan Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar elde edilen şampiyonluktan dolayı futbolcuları tek tek kutladılar. Yılmaz burada yaptığı konuşmada ‘Şuanki belediye yönetimi tek bir sanatçıya verdiği parayla Gemlik’teki tüm kulüplerinin 5 yıllık her türlü ihtiyacını karşılamaya yeterdi. Biz göreve geldiğimizde başta Gemlik Spor olmak üzere ilçedeki tüm amatör kulüplere ihtiyaçları olan tüm desteği yeniden sağlayacağız’ diye konuştu
Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar ve MHP Gemlik İlçe Başkanı Emrah Keskinden, BBP İlçe Başkanı Oğuz Han, Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Atalar, Cumhur ittifakı Belediye Meclis Üyeleri , Parti Yönetimi Pazar gününün akşamında Gemlik Samsunlular Derneği ve ardından Gemlik Ağrılılar Derneğini ziyaret ettiler.
Cumhur ittifakı temsilcileri Samsunlular Derneğinde Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu Başkanı Temel Erkol ve Gemlik Samsunlular Dernek Başkanı Musa Temel ile dernek üyeleri tarafından Ağrılılar Derneğinde de Gemlik Ağrılılar Dernek Başkanı İsmail Alparslan, dernek yönetimi ve üyeleri tarafından coşkuyla karşılandılar.
Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz her iki dernekte yaptığı konuşmada kendi döneminde yapılan hizmetlerden bir kısmını hatırlatarak ‘son 5 yılda temeli atılan veya açılışı yapılan bir tesis var mı? Gemlik sadece 5 yılını değil bazı konularda 10-15-20 yılını kaybetti, Bizim dönemimizde yapılan sağlık ocakları, mahalle konakları, mesire alanları, spor salonları otopark veya okullara tek bir tane ekleme yapamadılar. Gemlik Belediyesinin parasını çar-çur ettiler. Tamamladığımız Amfi tiyatroyu bom boş bıraktılar. Yerinde dönüşüm dediler tek bir konut dahi dönüştüremediler Hatta Yüzde %80 inini bitirdiğimiz Cihatlı’daki okul ve konutları dahi bitiremediler. Başında Halk olan parti oradaki halkımızın sorunlarını da görmezden geldi. Biz yeniden göreve geldiğimizde Gemlik tekrar hizmete kavuşacak’ şeklinde konuştu.
CHP Bursa Belediye Başkan Adayının TOGG Fabrikasının Bursa’ya yük getirdi sözlerini hatırlatan Yılmaz ‘Bu zihniyet Gemlik ve Bursa’yı yönetmeye talip. Bunların 20 yılda Nilüfere kazandırdıkları eserleri sıralasalar bizim Gemlik’e 8 yılda kazandırdığımız hizmetlerin onda biri etmez. Bunlar sadece reklam ve algı yapmayı başarırlar. Bu partinin Gemlik temsilcisi de koca 5 yılda adeta bir keloğlan heykeli dışında hiçbir şey kazandırmadı. Cumhur ittifakı bir menfaat ittifakı değil vatana millete ve bayrağımıza sahip çıkma ittifakıdır’ diye konuştu.
Yılmaz ve Taşar iki geceyi katıldıkları düğün merasimleriyle tamamladılar.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir