GEMLİK BASKETBOL PLAY-OFF’A ADIM ATTI
GEMLİK BASKETBOL PLAY-OFF’A ADIM ATTI

GEMLİK BASKETBOL PLAY-OFF’A ADIM ATTI

GEMLİK BASKETBOL PLAY-OFF’A ADIM ATTI

TBF 2. liginin 11. haftasında Gemlik Basketbol kendi evinde High Touch HT takımını konuk etti. Gemlik İlçe Spor Salonu’nda bugün oynanan karşılaşmayı 64-61’lik skor ile kazanan Gemlik Basketbol, iki haftada ikinci galibiyetini almış oldu.
Karşılaşmaya Cem Küçüközkan, Arda Konuk, Can Çevikel, Sarp Ali Özaydemir ve Ali Taşkın ilk beşiyle başlayan Bursa temsilcisinin ilk sayısını Can Çevikel kaydetti. Maçın ilk periyodunda rakip sayılarına Cem Küçüközkan, Ömer Alp Engin, Hamza Çelik ve Sarp Ali Özaydemir’in sayıları ile karşılık veren Kırmızı Yeşilliler ilk periyodu 14-10 önde tamamladı.
Bursa temsilcisi, karşılaşmanın ikinci periyodunda rakip sayılarına Sarp Ali Özaydemir, Ömer Alp Engin ve Kerem Yaldız’ın sayıları ile karşılık verse de soyunma odasına 23-26’lık skor ile geride gitti.
Soyunma odasından dönüşte farkı açan rakibine karşı Kerem Yaldız, Cem Küçüközkan, Efe Postel ve Ali Taşkın’ın ürettiği sayılar ile karşılık veren Gemlik Basketbol, Can Çevikel’in son saniyede bulduğu 3 sayılık basket ile beraberliği yakalayarak skoru 44-44’e getirdi.
Maçın son periyodunda rakip sayılarına Efe Postel, Hamza Çelik, Can Çevikel ve Cem Küçüközkan ile sayıları ile karşılık veren Gemlik Basketbol, Can Çevikel’in 38. dakika bulduğu 3 sayılık basket ile öne geçerek skoru 56-53′ e getirdi. Maçın kalan bölümünde Ali Taşkın, Ömer Alp Engin, Efe Postel, Kerem Yaldız ile sayı üreten Bursa temsilcisi karşılaşmayı 64-61’lik skor ile önde tamamladı.
Gemlik Basketbol TBF 2.ligindeki bir sonraki maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. 17.02.2024 Cumartesi günü Nazilli Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir