Gemlik’te Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Gemlik’te Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Gemlik’te Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Gemlik Belediyesi’nin 2018 yılı Ramazan Etkinlikleri Kapsamında “Yetenek Sizden Destek Bizden” Projesi’nin yetenekli tiyatro oyuncuları sahneye çıktı. Büyük beğeni ile izlenen ve Gemliklilerin de yoğun ilgi gösterdiği oyun, yaklaşık bir saat boyunca izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
Ardından sahneye çıkan Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı da ilçe halkına coşku dolu bir gece yaşattı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında organize edilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Seçkin mehter marşlarının yanı sıra, tasavvuf musikisi eserleri ve milli türküleri de başarıyla seslendiren Mehteran Takımı dakikalarca ayakta alkışlandı. Çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile birlikte program sona erdi.
Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Bu günler bizim için birleştirici, bütünleştirici günlerdir. Ramazan ayınız mübarek olsun. Her gününüz böyle sevgiyle muhabbetle geçsin. Amacımız, Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın ramazan coşkusunu birlikte yaşamalarını sağlamaktır. Düzenlenen etkinlikler gelenek göreneklerimizi anımsattığı için bizden sonraki gelen nesillerde bu etkinliklerle tanışıyorlar” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir