“Yol haritamızı Gemliklilerle belirliyoruz”
“Yol haritamızı Gemliklilerle belirliyoruz”

“Yol haritamızı Gemliklilerle belirliyoruz”

“Yol haritamızı Gemliklilerle belirliyoruz”

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, seçim öncesi gerçekleştirdiği ziyaretlere çevre mahallelerde devam etti. CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan ve başkan yardımcıları Engürücük, Kurtul, Yeniköy, Kurşunlu, Büyükkumla, Küçükkumla, Kumla köy içi, Haydariye, Karacaali ve Narlı’da Gemlikliler ile bir araya geldi.
CHP’liller, Gemlik merkez İstiklal Caddesi, Eski Pazar Caddesi ile Dereboyu olarak bilinen Kuvvaimilliye Bulvarı’nda esnafla görüşmeleri büyük ölçüde tamamladı. Ziyaretler, seçimlerde belirleyici olan sahil ve kırsal mahallelerde devam etti. Her bölgenin farklı ihtiyaç ve talepleri olduğunu söyleyen CHP Gemlik İlçe Başkanı Servet Pehlivan, “hemşehrilerimizin taleplerine göre yol haritamızı belirliyoruz” dedi.
Başkan Pehlivan şöyle konuştu: “İlçemiz, 150 bine yaklaşan nüfusu, 22 çevre, 13 merkez mahallesi ile küçük bir Türkiye panoraması. Kültürel, coğrafi, ekonomik ve sosyal olarak farklılık gösteren mahallelerimize ihtiyaç duyulan hizmetleri götürürken, buralarda yaşayan bütün hemşehrilerimizin düşüncelerini dikkate alıyoruz. Yerel seçimi atlatıp iktidarımızı halkımızın takdiri ile perçinledikten sonra hayata geçireceğimiz çalışmaların yol haritasını bu ziyaretlerde oluşturmaya başladık. Merkez mahallelerimiz ile turizmden ya da tarımdan gelir sağlayan mahallelerimizin kendi ihtiyaç ve taleplerini, muhtarlarımız ve mahalleliler ile belirliyoruz. Ziyaretlerimizde görüştüğümüz konuları dikkate not alıyor, gerekli konularda daha sonra arkadaşlarımızla çözüm yolları hakkında çalışıyoruz. Ayrıca görüştüğümüz Gemliklilerin partimize ilgisi de bizleri mutlu ediyor. Gemlik’te sosyal belediyeciliği sürdüreceğimize inancımız tam.”
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir