Sanayi Sitesi için görüşmeler sürüyor
Sanayi Sitesi için görüşmeler sürüyor

Sanayi Sitesi için görüşmeler sürüyor

Sanayi Sitesi için görüşmeler sürüyor

Gemlik’te 2. Küçük Sanayi sitesi kooperatifi için başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor.
Kooperatif Başkanı Semih Aşkın ve yönetim kurulu üyeleri ile Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki AK Parti Bursa milletvekilleri ve önceki dönem Gemlikli milletvekili Zafer Işık ile bir araya geldiler.
Semih Aşkın ve İsmail Beki, Ankara’da Bursa Milletvekili ve Sanayi Teknoloji Eski Bakanı Mustafa Varank ve Müfit Aydın ile görüşerek ilçemiz için büyük bir ihtiyaç haline gelen Küçük Sanayi Sitesi için kurulan kooperatif ve ortak üyeler hakkında bilgi verdiler. Aşkın ve Beki 500 adet dükkân için kurulan kooperatifte ortak sayısının 220’yi geçtiğini ifade ederek, Ankara ile temaslar sürecinde kendilerine büyük destek veren AK Parti 27.Dönem Bursa Milletvekili Zafer Işık’a ve tüm ilgililere teşekkür ettiler.
Kooperatif Başkanı Semih Aşkın ile Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, esnafımıza söz verdiğimiz gibi 2.kooperatifin kurulması ve bir an önce yapılabilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek, “destek olan, projeye sahip çıkan, ilk baştan beri kooperatife ortak olan tüm paydaşlarımıza” teşekkür ediyorum dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir