Borusan’dan Açıklama
Borusan’dan Açıklama

Borusan’dan Açıklama

Borusan’dan Açıklama

Borusan Mannesman Genel Müdürü Zafer Atabey ilçe gündeminde bomba etkisi yapan satış haberleri ile alakalı yazılı bir açıklamada bulundu.

Atabey açıklamasında, “Borusan Boru olarak dün Gemlik Spiral Tesisimiz ile ilgili aldığımız kararı kamuoyu ile paylaştık.

Bilgilendirmemizde yer aldığı üzere; Türkiye’de 2011 yılından bu yana büyük çaplı hat borularının üretimini yaptığımız Gemlik Spiral tesisimizin dönüşümünün ne şekilde olacağına dair şu an farklı senaryolarımız söz konusu.

Gerçekleştireceğimiz bu işlemle ilgili bilgilendirmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Tesisimizin dönüşümüne yönelik aldığımız bu karar doğrultusunda, her zaman için verimliliğe ve sürdürülebilirliğe odaklanan, bunu sağlamak için insan kaynağına güvenen kurum olarak; insan kaynağımızın diğer tesislerimizde istihdam edilmelerini sağlayacak tüm seçenekleri değerlendirmek için çalışacağız.

Süreç sonunda, 3 kıtada verimli alanlara odaklanan, son derece yüksek performansa sahip bir kurum olmaya devam edeceğiz ve tüm dünyadaki gücümüzü artıracağız” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir