AKPARTİ'DEN PROVAKASYON AÇIKLAMASI...
AKPARTİ'DEN PROVAKASYON AÇIKLAMASI...

AKPARTİ’DEN PROVAKASYON AÇIKLAMASI…

AKPARTİ’DEN PROVAKASYON AÇIKLAMASI…

AK Parti Gemlik İlçe Başkanlığına yapılan provakatif eylem, sadece bir siyasi mekana değil, aynı zamanda demokratik değerlerimize ve ulusal çıkarlarımıza yönelik bir saldırıdır. Biz, AK Parti Gemlik İlçe Başkanlığı olarak, bu tür provokatif eylemleri kınıyor ve reddediyoruz.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Filistin’e verdiği destekle dünya siyasetinde öncü bir rol oynamaktadır. Birleşmiş Milletler kürsüsünde “Dünya beşten büyüktür” diyerek tüm devlet başkanlarına meydan okuyan bir liderin ilçe başkanlığına yapılan saldırı esasen İsrail’e yardım etmekten başka bir işe yaramamaktadır.
Ayrıca bu saldırı, bir demokrasi şöleni içerisinde coşkulu kalabalıklarla gerçekleşen partimizin belediye başkan aday adaylığı başvurularının hemen ertesi günü gerçekleşmesi manidardır.
Biz, AK Parti Gemlik İlçe teşkilatı olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Filistin’in haklı mücadelesine “ama, fakat” demeden destek vermeye devam edeceğiz. Bu tür saldırılar, bizi yolumuzdan alıkoymayacak, aksine daha da güçlendirecek ve adalet mücadelemizde bizi daha da kararlı kılacaktır.
Tevfik YILMAZ
AK Parti Gemlik İlçe Başkanı
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'KANLIĞI' görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı

Jandarma’dan Tehlikeli Madde Tatbikatı Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tehlikeli madde taşıyan araçlara yönelik tatbikat …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir