CİNAYET ZANLISI, TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
CİNAYET ZANLISI, TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

CİNAYET ZANLISI, TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

CİNAYET ZANLISI, İKİ GÜNÜN ARDINDAN TUTUKLANDI

Gemlik’in Umurbey Mahallesinde bulunan zeytinlikte işlenen cinayet ile alakalı iki gündür firari olan Erhun Marangoz (56), Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim oldu.
Geçtiğimiz gün, Gemlik’in Umurbey Mahallesinde bulunan zeytinlikte çıkan tartışma, Sinan Şap’ı (33) silahla vurarak ölümüne sebep olmuştu. Olay yerinden traktör ile ayrıldığı, ardından otomobille bölgeden kaçtığı öğrenilen Erhun Marangoz’un otomobili ve olayda kullandığı silah, Orhangazi’nin Gölkaya bölgesinde terk edilmiş halde bulunmuştu. İki gün kaçan zanlı, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları sonrasında alanı daralınca teslim oldu.

KÜFÜR İÇİN UYARDIM, DARP EDİLDİM, ÖLDÜRME AMACIM YOKTU
Zanlı Erhun Marangoz, ilk ifadesinde işçileri ile zeytinlikte zeytin topladığını, tarlasının aşağısında bulunan zeytinlikten küfürlü konuşma ve bağırışlar gelmesi üzerine ‘’Küfürlü konuşmayın, yövmiyecilerin içlerinde kadınlar var.’’ Şeklinde uyarı yapmasına ters cevap alınca tartışma ve hakaret edildiğini, ardından da darp edildiği iddia eden Marangoz, işçileri olay sonrasında bıraktıktan sonra, tekrar tarlaya geldikten sonra şahısları görmesi için çıkan tartışmada olayın yaşandığını söyledi. Zanlı, öldürme amacının olmadığını da ifadelerinde dile getirdi.
Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Gemlik Adliyesine getirilen ve burada hâkim karşısına çıkarılan zanlı, tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevine gönderildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir